Facebook додає функцію “вимкнути друзів” на 30 днів

Facebook додає функцію “вимкнути друзів” на 30 днів

Соціальна мережа Facebook запускає нову функцію, щоб дозволити користувачам контролювати наповнення своєї стрічки новин.

Тепер охочі зможуть скористатися кнопкою "Відкласти" ("Snooze"), йдеться на Тechcrunch.

Функцію можна буде застосувати, натиснувши у верхньому правому кутку допису на Facebook.

Вона приховає пости цього користувача чи групи на 30 днів.

Ця опція створена для того, щоби охочі могли вимикати сповіщення та не бачити новин від певних друзів. Зараз це можна зробити, зайшовши на сторінку користувача й натиснувши "Не стежити"  ("Unfollow").

Однак нова опція передбачає, що не треба буде заходити окремо на сторінку.

Творці соцмережі вважають, що ця функція допоможе, наприклад, людям, які були у стосунках, а потім розійшлися, вирішивши підтримувати соціальні зв'язки.

Крім того, вона допоможе "вимкнути" користувачів? які щодня по кілька разів викладають свої фотографії або дуже часто поширюють пости.

Раніше у Facebook заявляли, що фільтруватимуть пости користувачів, які спамлять.         

Щоб зменшувати кількість низькоякісного наповнення стрічки новин, розробники вирішили, що пости, які надто часто з'являються та не є інформативними, містять неперевірену інформацію, будуть фільтрувати.

Крім того, відомо, що служба безпеки соцмережі Facebook щодня закриває 1 мільйон акаунтів, більшість із яких створена спамерами, шахраями та хейтерами.

Однак враховуючи те, що Facebook’ом користуються понад 2 мільярди людей, розробникам все одно не вдається прибирати усіх потенційних "загрозливих суб’єктів" та іноді вони можуть вилучити акаунти, фото, відео чи дописи, які не становлять жодної небезпеки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна встановила світовий рекорд за обсягом проблемних кредитів
Наступна новина “Зоряні війни” за вихідні заробили 450 мільйонів доларів
Останні новини
Схожі новини