Facebook вже встановлює свої сервери в Україні

Facebook вже встановлює свої сервери в Україні

Соціальна мережа Facebook розпочинає встановлення серверів для зберігання інформації на території України. Сервери будуть розміщені на майданчиках українських інтернет-провайдерів, передає Укрінформ.

Для користувачів Facebook приємні новини – зросте швидкість передачі даних.

За інформацією гендиректора інтернет-провайдера «Ланет» Маріана Івасюка, зараз швидкість завантаження відеоролика зі стрічки Facebook становить від 150 до 300 мілісекунд (мс). Якщо ж Facebook встановить сервери на базі інтернет-провайдера, швидкість завантаження відео на гаджет користувача буде близько 2-3 мс. 

Головною причиною «переїзду» серверів Facebook ЗМІ називають збільшення кількості українських користувачів після заборони російських “продуктів” – “ВКонтакте” та “Одноклассники”.

Варто додати, що Facebook став значно популярнішим: з початку 2017 року українська аудиторія зросла на 71% і тепер становить 13 мільйонів користувачів – за даними міжнародного агентства “We are social”. Тобто, кожен четвертий українець зареєстрований у Facebook.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ПриватБанк попередив про появу в Україні масового фішингу даних клієнтів
Наступна новина «Укрзалізниця» має з'єднати Київ з аеропортом «Бориспіль» до кінця року - Гройсман
Останні новини
Схожі новини