Факти про Xiaomi Mi 10 Pro, які заворожують

Факти про Xiaomi Mi 10 Pro, які заворожують

13 лютого 2020 року відбулася презентація нового флагмана від компанії Xiaomi - Mi 10 Pro. Презентація пройшла в онлайн-режимі, так як керівники вирішили не ризикувати здоров'ям журналістів і блогерів в розпал COVID-19.

Головна особливість новинки - Xiaomi вирішили показати максимум своїх можливостей і не економили ні на чому. Дана модель є ілюстрацією того, на що взагалі здатна компанія. Вийшло, прямо скажемо, дуже добре. У цій статті ми розповімо найцікавіші факти про Xiaomi Mi 10 Pro, але перед тим коротко перерахуємо основні технічні характеристики апарату:

  • AMOLED – дисплей з роздільною здатністю 2340x1080. Підтримка HDR10+ і DCI-P3 є.
  • Чіп Qualcomm Snapdragon 865 з 8-ядерним процесором і графічним прискорювачем Adreno 650.
  • 8/12 ГБ оперативної пам'яті типу LPDDR5.
  • 256/512 ГБ внутрішньої пам'яті.
  • Камера 108 Мп + 8 Мп + 12 Мп + 20 Мп (f / 1.69 + f / 2.0 + f / 2.0 + f / 2.2) з оптичною стабілізацією. Є можливість зйомки в режимі 8К UHD.
  • Акумулятор на 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки на 50 Вт.


У плані технічних характеристик і продуктивності - перед нами яскравий конкурент недавніх флагманів від Samsung і Apple: iPhone 11 Pro і Galaxy S20 Ultra. Але перейдемо до найцікавішого.

ТОП-5 фактів про Xiaomi Mi 10 Pro

Напередодні презентації компанія зробила геніальний маркетинговий хід: пристрій доставили в космос разом із супутником, звідки зробили кілька приголомшливих знімків і зняли відео, яке заворожує. Офіційно про це повідомили через Twitter, виклавши ті самі знімки і відеозапис. Складно придумати більш цікавий спосіб показати фотоможливості пристрою, ніж цей.

Це перший флагман, в прошивці якого повністю вирізана вся реклама. Xiaomi зробили рішучий крок і вирішили нарешті почати заробляти на продажі самих смартфонів, а не на рекламі, яку вони показують користувачеві.


Xiaomi Mi 10 Pro - перший смартфон, який зміг обійти по продуктивності iPhone 11 Pro. Модифікований і покращений Snapdragon 865 обійшов Apple A13 Bionic приблизно на 21% в плані обчислювальної потужності.
Це другий флагман, який перейшов на високотехнологічну пам'ять стандарту LPDDR5 з пропускною спроможністю 44 ГБ/с. Першим був Galaxy S20.
Mi 10 Pro оснащений пам'яттю типу UFS 3.0 нового покоління, яка в 2 рази швидше попередника.
Інженери Xiaomi геніально вирішили проблему з охолодженням, заливши багатошаровий графен в точки, де пристрій гріється найбільше. Також вони застосували технологію Liquid Cooling, поліпшивши тим самим тепловідвід від чіпа.
Швидка зарядка на 50 Вт дійсно швидка. Акумулятор заряджається до 100% всього за 56 хвилин.

 

Загалом, Xiaomi вдалося зробити неможливе: вони випустили доступний за ціною флагман, який перевершує за всіма характеристиками більшість смартфонів від інших брендів, які коштують при цьому значно дорожче. Схоже, на ринку флагманів з'явився новий народний фаворит, а це значить, що в майбутньому нас чекає ще більше всяких технологічних новинок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Одного дня прийшли діти, які не мали де жити». Як лучанка стала мамою для 18 хлопців і дівчат
Наступна новина Якої дистанції треба дотримуватися, щоб не заразитися коронавірусом. Нові дані
Останні новини
Схожі новини