Філологам-магістрам Східноєвропейського національного університету вручили дипломи. ФОТО

Філологам-магістрам Східноєвропейського національного університету вручили дипломи. ФОТО
Для декана факультету Юрія Громика це вже 14-й випуск. Фото - ІА Волинські Новини

Отримали дипломи 111 випускників-магістрів факультету філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Вручення відбулося 8 лютого на факультеті філології та журналістики, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини

Як зазначив декан факультету Юрій Громик, для нього це вже 14-й випуск, однак цей буде особливим, адже вперше факультет випускає таку кількість магістрів – 111, до того ж інші 13 такими сентиментальними не були.

«Сьогодні на факультеті філології та журналістики – свято, оскільки ми випускаємо у світ цілу когорту достойних гарних фахівців, про яких, сподіваємося, найближчим часом будемо чути багато гарного, цікавого», – зазначив Юрій Громик та привітав усіх з такими довгоочікуваними дипломами.

Також він зазначив, що серед 111 випускників 19 є кандидатами та докторами наук, що ще раз підкреслює універсальність та важливість філології.

Прийшли привітати своїх студентів і викладачі Наталія БлаговірнаНіна ДанилюкСвітлана БогданМарія МоклицяОлена МаланійНадія Колошук, які почергово говорили їм слова вдячності та давали настанови.

Так, професор кафедри теорії літератури та зарубіжної літератури Марія Моклиця наголосила: можна казати, що філолог – це покликання, можна – що діагноз, можна казати, що це робота, однак філолог – це місія і статус, який тяжітиме над випускниками усе їхнє життя.

Випускники також не стояли осторонь і подякували своїм викладачам за вкладені в них працю, знання та досвід, а дехто настільки прив’язався до факультету, що не міг стримати сліз.

 

Після отримання дипломів випускники не хотіли прощатися зі своїм домом і експромтом заспівали безсмертні «Старі фотографії» Кузьми.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Чиновники-блогери» проти «Аверсу», або Знову про медіа-війну на Волині. ВІДЕО
Наступна новина До Луцька на прощу приїхали 300 монахів греко-католицької церкви. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини