ФК «Волинь» підбила підсумки зборів у Туреччині. ВІДЕО

ФК «Волинь» підбила підсумки зборів у Туреччині. ВІДЕО

Дві перемоги і одна поразка – такі результати товариських матчів ФК «Волинь» на зборах у Туреччині.

Спарингами керівництво клубу повністю задоволене. Та відповідь на головне питання – чи вдалось новачкам «зігратись» зі старим складом – самі гравці поки що давати не готові. Адже все покажуть останні збори та чемпіонат.

Проте стверджують, що поки що всі товариські матчі та тренування проходять без особливих проблем, – йдеться у сюжеті 12 каналу

Та не лише тренування були у футболістів. У перервах вони змогли поспілкуватись з колегами з інших клубів, які також перебували на тренувальних зборах.

За словами спортивного директора, вже двадцять першого лютого команда виїжджає на ще одні збори до Туреччини. Там вони зіграють чотири матчі з данською, узбекистанською, білоруською та польською командами.

Наразі у команді вісімнадцять новачків. Та нові контракти ще підписуватимуть. Зокрема, планують оформити контракт із ще одним гравцем-іноземцем, ім’я якого поки що не розголошують.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мінінфраструктури анонсувало Hyperloop Ілона Маска в Україні
Наступна новина Викрадений в Росії Mercedes знайшли на Волині
Останні новини
Схожі новини