Фора: що це таке в ставках на спорт

Фора: що це таке в ставках на спорт

Огляд ставки на спорт «фора»: що це таке, та які її особливості. Приклади ставки, різниця між європейською та азіатською форою, прості приклади.

Що таке фора в ставках на спорт

Ставка на спорт в Favorit з кожним роком стають все популярнішими, причому якщо добре розібратися в нюансахцього прогнозу, то цілком можна отримати непоганий додатковий дохід. Сьогодні розглянемо що таке фора, та як правильно поставити на такий результат.

Що означає фора в ставках на спорт

Фаворит Спорт один з лідерів на ринку беттінгу, саме тому контора пропонує безліч подій, в яких є такий результат, як фора. Це безпечний та вигідний коефіцієнт, за допомогою якого вийде визначити переможця без сторонньої допомоги.

Ставки на спорт фора – це створення штучної переваги/відставання для одного з учасників змагання. Основне завдання урівняти шанси суперників і запропонованих коефіцієнтів на них. Фора – це ставки онлайн яка може бути представлена в декількох варіантах:

  • мінусова – вона ж негативна. Встановлюється для фавориту та означає, що він повинен виграти з певною перевагою
  • плюсова – позитивна. Встановлюється аутсайдеру, якому потрібно отримати віртуальну перевагу;
  • нульова.

Результат такої ставки – спрощення. Умови стають більш прозорими. Потрібно ставити  на перемогу одного з гравців/команди. Таким чином, вірогідність отримання перемоги для обох сторін стає вищою. Тобто, стираються межі між сильнішим та слабшим суперником.

Приклад ставки фора

Щоб було зрозуміліше сайт ставок на спорт Фаворитпропонує розглянути приклад. Так беремо матч Барселона-Еспаньойл. Якщо є фора 1.5. Таке позначення може бути однаковим, але суть процесу не змінюється. Для скороченого позначення можуть використовувати також і інші символи. Наприклад, вказується лінія, значення кефу, з якою форою виграє чи програє команда відносно свого суперника. 

Фора визначається плюсами та мінусами, це показує перевагу тієї чи іншої команди. Цифра вказує кратну ставці перевагу, що потрібна для отримання коштів за певними умовами. Наприклад, ставка зіграє у тому випадку, якщо Барселона виграє з перевагою в 2 м’ячі. За умовами цієї ставки також можливе отримання виграшу, якщо буде перевищене значення. 

Європейська та азійська фора: відмінності

Ця ставки на спорт онлайн має декілька варіацій – європейська та азійська. Перша використовується частіше.Позначення буває числовим чи символьним – це дає можливість простіше орієнтуватись в особливостях ігрового процесу. Перевага вказується для одного чи іншого гравця/команди.

Також існує ціла чи половинна фора. Відмінність в тому, що можна повернути розмір ставки в одному з випадків. Це дозволяє суттєво спростити завдання для тих беттерів, які не хочуть занадто сильно ризикувати та тим самим програти багато коштів.

При використання азіатської фори відбувається розділення на 2 значення. Це дає можливість збільшити шанси на виграш.

*на правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині розшукують безвісти зниклу 15-річну дівчину
Наступна новина На війні загинув Герой з Волині Євген Ворошик
Останні новини
Схожі новини