Формула успіху та вибори мера: про що у Луцьку говорив лідер партії «Народний контроль». ФОТО

Формула успіху та вибори мера: про що у Луцьку говорив лідер партії «Народний контроль». ФОТО

Народний депутат та лідер партії «Народний контроль» Дмитро Добродомов приїхав до Луцька, аби розповісти про політичну ситуацію в країні та шляхи вирішення проблем.

Про це йшлося під час відкритої зустрічі з лучанами, яка проходила 4 вересня.

Зокрема, Добродомов зосередив свій виступ на питаннях медицини, виїзду молоді закордон, пенсій, об’єднання політичних партій, виборів Президента, мера Луцька та сморід у місті.

«Ми – конструктивна опозиція, яка, критикуючи, завжди щось пропонує. У нас була своя альтернативна бюджетна страхова медична реформа, яка й зберегла би права тих, хто не може оплачувати медицину, хоча вона є безкоштовною, і, звичайно, ми запровадили б сучасні послуги щодо доступу всіх до якісної медицини. Над всім цим не задумувались ті, хто її приймає», – зазначив Добродомов.

Також він зауважив, що у Верховній Раді обговорювали питання виборів мера у Луцьку. 

«Всі проголосували «за», щоб у вас призначили вибори. У вас сталася трагедія, таке буває, адже це життя. Але через політичні ігрища, через те, що влада боїться виборів, їх просто не призначають», – додав політик.

Також він підняв і питання смороду в обласному центрі Волині, адже його шокувало відвідування «Луцькводоканалу». За його словами, це шалена проблема, адже зношені всі системи, особливо очисні.

«Тому в місті і стоїть запах. Чи можна вирішити ці проблеми? Так. Для обладнання з очистки води потрібно всього-на-всього 15 мільйонів гривень. Для державного бюджету – це взагалі не гроші.

Мене вразило, що це питання другий рік не вирішується. Місто смердить, воду наливають поганої якості. Таке враження, що до цього взагалі нікому немає діла», – сказав Добродомов.

Він наголосив, що «Народний контроль» знає форму успіху щодо виборів Президента.

«Це об’єднання всіх демократичних опозиційних сил. Зараз, як інструмент для того, щоб ми вийшли на єдиного кандидата в Президенти, отримавши спільну підтримку,  і для того, щоб спільно у Верховній Раді створили нову владну більшість для прийняття рішень.

Мене часто питають, кого ж я маю на увазі. Це «Народний контроль», громадська позиція Анатолія Гриценка. Ми створили платформу народної довіри, ведемо активні перемовини і говоримо про те, що чекаємо у цьому об’єднанні – «Європейську партію» Катеринчука, «Самопоміч» Садового.

Ми чекаємо партії та громадські об’єднання, які не залежні від олігархів. Це основний момент. Це люди, до яких є певний ступінь довіри», – підкреслив нардеп.

Він додав, що це об’єднання потрібне для того, аби зробити перезавантаження країни від голів райдержадміністрацій до президента.

Також політик згадав про здешевлення гривні. Вирішення цієї проблеми Дмитро Добродомов бачить у зміні економічної моделі в країні та зовнішньо-політичної діяльності.

«Сьогодні я був в одному з ваших університетів і запитав, хто зі студентів хоче жити, вчитися та працювати за кордоном. Руку підняли всі. У нас немає кому працювати. Про які створення підприємств, вкладення інвестицій ми говоримо, коли у нас немає кваліфікованих працівників, а молодь збирається втікати?» – сказав Добродомов.

Як приклад, він розповів про те, як проблему міграції молоді вирішували в Чехії.

«Цю проблему можна вирішити завдяки першому робочому місцю та молодіжному кредитуванню. Ось, наприклад, в Чехії молодь масово виїздила на заробітки в Німеччину.  Що вони зробили: молоді, яка працює в Чехії і підписала контракт, як мінімум, на 15 років, виділили житло під півтора відсотки та державні гарантії», – підкреслив Дмитро.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Школярка з Волині представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи з карате кіокушинкай. ВІДЕО
Наступна новина Луцький ведучий поділився фото з відпочинку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини