Форум видавців у Львові відбудеться в онлайн-форматі

Форум видавців у Львові відбудеться в онлайн-форматі
Фото ілюстративне

Львівський міжнародний BookForum відбудеться 16-20 вересня. Уперше за 27 років він пройде в онлайн-форматі через пандемію коронавірусу.

Як повідомила прес-служба Форуму, фокусною темою цьогорічного фестивалю буде «Перепис населення: знати, хто ми є». Програму формуватимуть 15 тематичних кластерів і спецпроектів, пише Захід.net.

«Як пандемія змінює наше життя, ритуали і звички, як світ переосмислює цінності, перед якими викликами ми постаємо і як з ними впоратися, як гравцям культури виходити з кризи – про це дискутуватимуть на 27 BookForum. Основним фокусом проекту буде кожен з нас. Таким чином ми не тільки зможемо зрозуміти один одного і всіх разом, але й як особистості спробуємо віднайти себе у цьому мінливому світі та зробити особливий перепис», – зазначають організатори.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Серед цьогорічних учасників BookForum будуть автори з України, 20 іноземних гостей з 15 країн, лауреати та номінанти Букерівської і Гонкурівської премій, Національних виборів читачів та критиків.

Однією з головних подій стане трансляція Ночі поезії та музики нон-стоп за участі українських поетів і музикантів з усього світу.

«Цьогорічний підбір авторів був водночас легким і складним. У межах «Перепису населення» ми представляємо тих, хто не губить своєї етнічної приналежності в умовах мононаціональних більшостей, ми звертаємося до творчості тих, хто знайшов, де їхній дім, і захищає це місце», – розповіла в коментарі LB.ua директорка BookForum Софія Челяк.

Керівниця прес-служби фестивалю Марія Кравченко уточнила, що всі події цьогоріч будуть безкоштовними, оскільки BookForum відбуватиметься за підтримки Українського культурного фонду.

Повну програму обіцяють опублікувати у другій половині серпня.

Нагадаємо, Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера» відбудеться у Луцьку в форматі онлайн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шмигаль заявив, що захворюваність на коронавірус в Україні стабілізувалася
Наступна новина У Луцьку в аварії постраждав патрульний поліцейський. Потрібна допомога
Останні новини
Схожі новини