Фотографка з Луцька вразила лідерів Європи сильними фото з дівчиною на візку

Фотографка з Луцька вразила лідерів Європи сильними фото з дівчиною на візку
Фотографка Лідія Кожевнікова (фото з Фейсбук-сторінки фотографки)

Луцька фотографка Лідія Кожевникова здобула перемогу в європейському фотоконкурсі «MakingEurope2019»: її фото «Разом ми зможемо більше» було визнане кращим у категорії «Люди».

Тема конкурсу –розповідь про людей, місця, культуру та історію Європи у фотокартках. Конкурс приурочений до 70-річчя Ради Європи, пише «Таблоїд Волині».

У журі –  президент Парламентської асамблеї Ради Європи Ліліан Маурі-Паск'є, голова Європейського суду з прав людини Лінос-Олександр Сициліанос, заступник Генерального секретаря Габріелла Баттайні-Драгоні, а також троє дизайнерів:  Девід Каскаро (Франція), Діна Оганова (Грузія) і Кароліна Вейо (Фінляндія)

Учасники опублікували більше, ніж 700 записів. Конкурс містив 5 категорій: «Люди», «Місця», «Моменти», «Виклики», «Чорно-білі».

Лідія Кожевникова брала участь у категорії «Люди» Її фото «Разом ми можемо зробити більше» визнали найкращим.

«У своїй роботі я показала дівчину на візку разом з представниками різних країн світу. Коли я її побачила, то відразу зрозуміла, що хочу зробити фотосесію на березі Балтійського моря. Дістатись туди вона сама не змогла би. Ці люди, що на фото, допомогли перенести візок Кінґи на берег, де й відбулася фотосесія. Я їй сказала, що це фото стане важливим для України», – розповіла фотографка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Європейській солідарності» кажуть, що тільки у них росте рейтинг
Наступна новина Сморід у Луцьку: версії головних фігурантів скандалу
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні