Газ у смартфоні: молоді розповіли про сучасні онлайн-сервіси

Газ у смартфоні: молоді розповіли про сучасні онлайн-сервіси

У Молодіжному центрі Волині відбулась зустріч «Як стати «дорослим» і заплатити за газ». На заході начальниця Волинського управління клієнського сервісу АТ "Волиньгаз" Ольга Тимощук розповіла молоді як зручно та швидко передавати показники лічильника та сплачувати за доставку газу.

В умовах карантину онлайн-сервіси – незамінні помічники, – інформує пресслужба «Волиньгазу».

З їх допомогою можна вирішити будь-які питання: від доставки потрібних речей до оплати «комунальних» послуг. АТ «Волиньгаз» активно впроваджує онлайн-сервіси 104.ua для передачі показників лічильника та оплати за розподіл (доставку) природного газу. Нині майже 100 тис. волинян вирішують «газові» питання дистанційно – в онлайн-сервісах компанії.

 «Найшвидше будь-які новації підхоплює молодь, адже вона мобільна та активна. Саме завдяки молоді старшому поколінню набагато легше адаптуватися до змін. Онлайн-сервіси «Волиньгазу» суттєво спрощують життя нашим споживачам. Їх переваги очевидні: оперативність, зручність та безпека», – зауважила начальниця Волинського управління клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз» Ольга Тимощук.

Учасники заходу дізнались про реєстрацію в особистому кабінеті на сайті 104.ua за один дзвінок, зручну оплату послуг у додатках 104 Mobile (для Android та іOs). Також освоїли сучасні чат-боти 7104ua у Viber та Telegram, де можна передавати показники лічильника з фото.

Окрім того, Ольга Тимощук розповіла про акцію «Оплати за доставку газу – виграй смартфон». З 20 вересня по 20 жовтня споживачі, які сплатять за послугу з розподілу природного газу (доставку газу) до кінця 2020 року (по грудень включно) мають шанс виграти один із трьох смартфонів.

«Ми з батьками користуємось онлайн-сервісами різних компаній, які надають комунальні послуги. Не уявляю як можна передавати показники лічильника та оплачувати рахунки по-іншому. Для нашої сім'ї це дуже зручно», – поділився враженнями учасник заходу Володимир.

   

 Довідка: АТ «Волиньгаз» не продає газ, а здійснює розподіл природного газу для майже 250 тис. побутових споживачів та понад 4 тис. підприємств Волинської області. Аварійно-диспетчерська служба «104» АТ «Волиньгаз» працює цілодобово та без вихідних. Вирішити будь-які газові питання ви можете за номерами телефонів контакт-центру АТ «Волиньгаз» (067) 33 39 104 або (0332) 280 104, в онлайн-сервісах компанії.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу ще у 127 волинян виявили коронавірус
Наступна новина «Renault» лідирує: які автівки купували волиняни у серпні
Останні новини
Схожі новини