Волинянам розповіли, що необхідно зробити до опалювального сезону

Волинянам розповіли, що необхідно зробити до опалювального сезону

АТ «Волиньгаз» нагадує споживачам, що перед опалювальним сезоном варто подбати про безпеку в оселі та рекомендують довірити технічне обслуговування внутрішніх газових мереж професіоналам.

Протягом цього року споживачі природного газу замовили послугу технічного обслуговування в АТ «Волиньгаз» 10700 разів. Торік про свою безпеку подбали понад 14000 волинян, які уклали договори на технічне обслуговування з АТ «Волиньгаз».

Нагадаємо, що технічне обслуговування – це комплекс заходів, які дозволяють підтримувати систему газопостачання в технічно-справному стані. Його можна розділити на дві частини – технічне обслуговування газової мережі: трубопроводи, з’єднання, відключаючі пристрої та окремо обслуговування самого газового обладнання: котлів і колонок.

Під час проведення технічного обслуговування газовики виявляють витоки газу через неналежний стан газопроводів або застаріле обладнання.

«Найпоширеніша проблема – запірні пристрої потребують заміни. Також через те, що техобслуговування не проводиться досить тривалий термін, газове обладнання потребує дороговартісного ремонту. Самовільно встановлене та неправильно змонтоване газове обладнання несе велику небезпеку життю та здоров’ю людей,» – зауважують працівники компанії.

Фахівці «Волиньгазу» рекомендують звертатись до професіоналів, які зможуть надати послугу технічного обслуговування якісно та мають відповідні ліцензії. Для того, щоб бути впевненим в своїй безпеці власникам необхідно укласти договір із відповідною організацією, яка має дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та обслуговування газоспоживаючого обладнання.

Компанія «Волиньгаз» має багаторічний досвід роботи, професійних фахівців та сучасне обладнання. Газовики виконують увесь спектр послуг, пов’язаних із обслуговуванням внутрішньобудинкових систем газопостачання та газоспоживаючого обладнання, здійснюють роботи будь-якого рівня складності та мають відповідні ліцензії на це. АТ «Волиньгаз» рекомендує раз на рік проводити технічне обслуговування газових мереж та приладів у домоволодіннях кожного споживача. Зауважимо, що вартість послуг технічного обслуговування залежить від встановленого обладнання та протяжності газопроводів. Мінімальна вартість робіт стартує від 300 гривень.

Подбайте про безпечний комфорт вдома завчасно. Щоб замовити якісне технічне обслуговування в АТ «Волиньгаз» звертайтеся до найближчого клієнтського простору 104.ua, адреси та графік за посиланням https://bit.ly/3S7KJwc. Для консультації телефонуйте за номером 0800304104 або 0673339104.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Побратим легендарного командира «Да Вінчі» одружився на волинянці
Наступна новина На Волині пасічник тримає на засіяних сидератами полях 140 бджолиних сімей: що кажуть аграрії
Останні новини
Схожі новини