Генштаб ЗСУ: ворог за добу втратив 7 літаків, 11 вертольотів, колону техніки та ешелон з пальним

Генштаб ЗСУ: ворог за добу втратив 7 літаків, 11 вертольотів, колону техніки та ешелон з пальним

Генеральний штаб ЗСУ інформує, що протягом доби окупанти втратили три СУ-30 см, 11 вертольотів, два СУ-25, два ІЛ-76мд, колону техніки та ешелон з пальним.

Це тільки дані Командування Повітряних Сил ЗСУ, ідеться в повідомленні, оприлюдненому у Телеграмі Верховної Ради, передає Укрінформ.

Повідомляється, що протиповітряна оборона Повітряних Сил продовжує завдавати суттєвих втрат авіації окупантів, бронетехніці та живій силі противника.

«Протягом поточної доби російські окупаційні війська втратили щонайменше 11 вертольотів різних типів, три винищувачі Су-30 СМ, 2 штурмовики Су-25 та ще один військово-транспортний Іл-76 МД із десантом окупантів.

Ворожу техніку знищували: винищувачі Су-27, бойові розрахунки зенітних ракетних комплексів С-300 та Бук М-1», - пише Генштаб ЗСУ.

Також фронтовий бомбардувальник українських Повітряних Сил Су-24М одним заходом розгромив колону із 20 одиниць військової техніки.

«Блискуче відпрацював екіпаж безпілотного авіаційного комплексу Байрактар ТБ-2, який знищив цілий залізничний ешелон із пально-мастильними матеріалами», - додали в Генштабі.

Як повідомлялося, в Україні третю добу триває війна - 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Близько 4 години ранку 24 лютого РФ завдала ударів по Україні й почала війну.

Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку запрацює штаб психологічної підтримки населенню
Наступна новина У Києві диверсанти розстріляли сім’ю з 3 дітьми
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні