Героя з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»

Героя з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»

Указом Президента України випускник Володимир-Волинського центру професійної освіти, Роман Олійник нагороджений Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Про це повідомили на сторінці ліцею у фейсбуці. 

Роман навчався за спеціальністю маляр, штукатур. Мав добре серце та золоті руки. За покликом серця та совісті пішов на військову службу. 

З перших днів повномасштабного вторгнення був на передових позиціях, вірно, віддано та з честю служив Батьківщині, боронячи її територіальну цілісність і незалежність.  

26 грудня 2022 року, Роман, під час артилерійського обстрілу, отримав множинні поранення несумісні з життям. Йому було всього 21.

Ціна кожного дня нашої свободи, можливості жити, прокидатися вранці, працювати, бачити своїх близьких - це покладені на щит життя таких Героїв, як Роман.
 
"За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку постановляю:

Нагородити орденом “За мужність” ІІІ ступеня ОЛІЙНИКА Романа Віталійовича (посмертно) — солдата

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №141/2023
Про відзначення державними нагородами України», – йдеться у повідомлені. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за допомогою фотопасток зафіксували майже 100 лісопорушень
Наступна новина На Волині п'яний чоловік жорстоко побив комунальника
Останні новини
Схожі новини