Герої не вмирають: у Луцьку вшанували пам'ять полеглих на Майдані. ФОТО

Герої не вмирають: у Луцьку вшанували пам'ять полеглих на Майдані. ФОТО

Громадською ходою, покладанням квітів та панахидою у Луцьку відзначили День Гідності та Свободи.

21 листопада розпочалася панахида та покладання квітів біля пам'ятника «Волинські Герої Небесної Сотні» на Меморіальному комплексі «Вічна Слава», – повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost

Згодом присутні вирушили громадською ходою від Меморіального комплексу «Вічна Слава» до Театрального майдану, де відбулося покладання квітів до пам'ятного фотостенду «Героїв Небесної Сотні - Загинули за єдність України».

Довідково: День Гідності та Свободи — свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). Є наступником свята Дня Свободи, що відзначалося 22 листопада на честь Помаранчевої революції у 2005—2011 роках, поки не було скасоване указом Президента Віктора Януковича. 13 листопада 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким в Україні 21 листопада відзначається День гідності та свободи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода в Луцьку та області 22 листопада
Наступна новина Савченко пообіцяв побудувати нову школу на Волині. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини