«Гольф» 4 - що особливого в цій машині

«Гольф» 4 - що особливого в цій машині
Фото ілюстративне

Технічний прогрес не стоїть на місці. Це стосується не тільки телефонів і комп'ютерів, але і більш великої техніки.

Але, якщо, наприклад, користуватися комп'ютером 2000 року випуску буде, м'яко кажучи, важко, то який стан справ із машинами? 

Одним із найпопулярніших варіантів покупки б/у автомобіля є модель «Гольф». Як не дивно, її четверте покоління знайшло досить багато шанувальників, незважаючи на рік випуску. 

Сама модель випускалася з 1999 по 2006 рік і мала безліч комплектацій. Об'єм двигуна цього автомобіля починається від «скромних» 1.4 літра і закінчується 3.2 літра.

Компанії, які займалися тюнінгом цього автомобіля, створювали справжніх «монстрів», які без проблем займали призові місця на різних змаганнях. 



 

 Чому «Гольф» 4 знайшов таку популярність

Найбільш популярним варіантом кузова цієї моделі є «хетчбек» . Також можна зустріти «універсал» і «кабріолет», проте особливих шанувальників навколо себе вони не збирають. Чому ж користувачам так полюбився «хетчбек»?

 

Саме цей кузов має невеликі розміри, що полегшує парковку. Буде корисно не тільки водіям-початківцям, а й досвідченим професіоналам. Також «хетчбек» має великий багажник і це дозволяє завантажити більш габаритні речі, ніж «седан». Управляти «хетчбеком» також простіше, ніж керувати «седаном» або позашляховиком. 

Звичайно, існує і ряд мінусів, але справжнім фанатам вони будуть не важливі. До того ж, «Гольф» в седані не випускається. Найближчим конкурентом з седанів можна назвати «Мітсубісі Лансер» 9.

І та, і та машина – з «родзинкою». І при виборі будуть грати не останню роль особисті переваги. 

Модель «Гольф» завжди відрізнялася: 

  • надійністю;
  • комфортом;
  • мобільністю; 
  • шумоізоляцією.

 Як вибирати запчастини на «Гольф» 4? 

Комфорт за кермом забезпечує бічна підтримка спини і, звичайно ж, підлокітник. «Гольф» 4 серед шанувальників цієї моделі цінується набагато вище, ніж 5-а модель. І хоча він не такий дешевий в обслуговуванні, але дійсно вартий уваги. Не завжди варто економити на запчастинах, іноді це може зіграти з водієм злий жарт. 

Популярною запчастиною для Volkswagen Golf є каталізатор. «Гольф» 4 – досить низька машина, що може привести до механічного пошкодження цієї запчастини при переїзді «лежачого поліцейського» або бордюру. Заміна на «китайський» вийде, звичайно, дешевше, однак термін його служби невідомий. 

Купуючи запчастини на сайті Автоплюс, наприклад, каталізатор, можна бути впевненим, що найближчі 80-100 тис. км з ним проблем не виникне, при використанні нормального палива і акуратної їзди. 

Замовляючи запчастини з Польщі, з сайту Автоплюс, ви завжди будете впевнені в їхній якості. Інтерфейс сайту допоможе підібрати відповідні елементи саме для вашого авто.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В центрі Луцька у тестовому режимі запустили фонтан «Квітка»
Наступна новина Волиняни у травні на нові автівки витратили 2,5 млн доларів
Останні новини
Схожі новини