«Голий король» та пісні «на біс»: концерт «Бумбокса» у Луцьку. ФОТО

«Голий король» та пісні «на біс»: концерт «Бумбокса» у Луцьку. ФОТО

Український гурт «Бумбокс» нарешті презентував у Луцьку свій міні-альбом «Голий Король».

Концерт відбувся 18 березня у Луцьку в РЦ «Промінь».

Нагадаємо, що концертний тур на підтримку нового альбому розпочався у вересні 2017 року та охопив 16 міст України, а також такі країни, як Польща, Португалія, Іспанія, США та Канада.

Вокаліст «Бумбоксу» Андрій Хливнюк перед початком концерту розповів, що для колективу є справою честі завершити розпочатий минулого року тур. Відтак у березні та квітні 2018 року музиканти відвідають з концертами ще вісім міст України.

«Ми вже виступили у Рівному, Ковелі, а сьогодні Луцьк», – зазначив музикант.

«Наразі працюємо над записом нового альбому. Проте хочу трішки розповісти про наш вініл: він випущений в Італії, у ньому є все, так би мовити, взяв у руки – отримав «вєщь», – жартував Андрій Хливнюк перед концертом.

До слова, «Голий Король» - це третій сингл за всю історію існування гурту і перший, який вийде на вінілі, CD та касетах.

«Я не писав пісню «Голий Король» про якогось конкретного політичного діяча. Але, думаю, вперше написав пісню-діалог. Діалог з країною. Це серйозна річ, за формою – класичний хіп-хоп, зіграний наживо», - каже про свою пісню лідер «Бумбоксу».

Також музикант розповів, чому найближчим часом не збирається повертатися до участі в талант-шоу.

«Це дуже дорого, – сміється Андрій Хливнюк. – Не всім вистачає грошей на такі контракти. Один раз спробували, підзбирають гроші, можливо, поговоримо далі».

До речі, половина гурту – родом з Волині. Гітарист Андрій «Муха» Самойло та діджей Валентин Матіюк зізнаються, що на етнічну батьківщину приїздять не так часто, як хотілося б, проте їм завжди приємно виступати у рідних місцях.

«У цьому концертному залі я грав ще десь років 23 тому. Зараз це сучасний зал і дуже круто, що такі з’являються в Україні», – каже Андрій «Муха» Самойло.

Після завершення короткої прес-конференції гурт розпочав підготовку до концерту, а зал стрімко наповнили фанати «Бумбоксу».

Музиканти розпочали концерт новими хітами – «Голий Король», «Сталеві квіти», «Вечір в Ріо». Публіка шаленіла від вокалу та музики, а також від улюблених пісень гурту «Вахтерам», «Поліна», «Квіти в волоссі», «Наодинці».

Вщент заповнений зал не стримував емоцій, підспівуючи та повсякчас танцюючи.

«Луцьк – ви просто неймовірні. І взагалі в мене враження, що ми сьогодні граємо студійний концерт. Атмосфера неймовірна», – не втомлювався повторювати Андрій Хливнюк зі сцени.

Завершився концерт проникливими мелодичними імпровізаціями гурту «Бумбокс», після яких фани не змогли відпустити музикантів зі сцени без виступу «на біс».

Текст – Ірина НОВОСАД (Перший) 

Фото – Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший) 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани просять демонтувати недобудований пам'ятник Бандері
Наступна новина У Луцьку поліція вилучила у молодика амфетамін
Останні новини
Схожі новини