У школі на Волині запланували настільки крутий ремонт, що не знають, чи його зроблять. ФОТО

У школі на Волині запланували настільки крутий ремонт, що не знають, чи його зроблять. ФОТО
https://www.facebook.com/

Голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк пропонує батькам вирішити, чи робити капітальний ремонт у школи №2-гімназії райцентру.

Про це він написав у Facebook.

За його словами, завершився процес проектування і розроблення дизайну внутрішнього капітального ремонту навчального закладу, і висновок державної експертизи – позитивний. 

Однак чи вдасться реалізувати цей проект – питання відкрите. «Адже за 2 місяці літніх канікул точно такі роботи не зможемо виконати, а батьки і директор школи виступають проти, щоб під час навчального процесу у цій школі здійснювались хоч якісь ремонтні роботи. От і задачка...» – зауважує посадовець.

«Що ж робити? Слухати тих, хто проти оновлення школи? Чи все ж поступити по-державницьки, щоб учням було комфортно, приємно і якісно навчатись. Адже капремонт передбачає максимальне обладнання і ремонт кабінетів (фізики, хімії, біології, трудового навчання тощо) всіх коридорів, актового залу та спортзалу», – зазначив Линдюк.

Тому він пропонує батькам вирішити це питання.

«Якщо більшість батьків скажуть, що проти осучаснення школи, ми починати ремонт не будемо!» – пообіцяв чиновник.

Як повідомив Андрій Линдюк, на фото – розроблений дизайн внутрішніх ремонтів у школі №2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки вихідних буде у 2019-му
Наступна новина У ліцеї на Волині хочуть зробити футбольне поле за 12 мільйонів
Останні новини
Схожі новини