Голова УПЦ МП Онуфрій таємно госпіталізований з COVID-19, - ЗМІ

Голова УПЦ МП Онуфрій таємно госпіталізований з COVID-19, - ЗМІ

У Митрополита Онуфрія, предстоятеля Української православної церкви Московського патріархату і єпископа РПЦ, виявили коронавірус. Його таємно госпіталізували.

Про це повідомляє видання Релігійна правда з посиланням на власні джерела в Києво-Печерській Лаврі.

Крім Онуфрія, COVID-19 також виявили у митрополита РПЦ в Україні Антонія і ректора Київської духовної академії при Києво-Печерській Лаврі єпископа Сильвестра. Наразі, вони також госпіталізовані.

Раніше коронавірусну інфекцію підхопили намісник Києво-Печерської Лаври Митрополит Павло та настоятель Свято-Троїцького Іонинського монастиря єпископ РПЦвУ Іона.

За даними джерел, митрополити Онуфрій та Антоній проходили тест на коронавірус анонімно, і були госпіталізовані під чужим іменем. Так вчинили з метою убезпечити РПЦвУ від звинувачень напередодні Великодня.

«Швидше за все, митрополит Онуфрій не проводитиме Великодню літургію, оскільки для нього наразі найважливішим питанням залишається власне здоров’я, а не репутації церкви», – зазначило джерело.

Ввечері 17 квітня митрополит Антоній з’явився у програмі «Свобода слова Савіка Шустера». Він залишив клініку на цей час та поїхав до Києво-Печерської лаври, щоб взяти участь в прямому ефірі, про який була домовленість заздалегідь.

Нагадаємо, напередодні Митрополит Онуфрій зустрічався з нардепом Новинським, у якого пізніше виявили коронавірус.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В одного з працівників Ківерцівського райвідділу поліції виявили коронавірус, - ЗМІ
Наступна новина У Єрусалимі зійшов благодатний вогонь
Останні новини
Схожі новини