Голова Волинського центру зайнятості відвідав підприємство «Анекс плюс»

Голова Волинського центру зайнятості відвідав підприємство «Анекс плюс»

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк відвідав ТзОВ «Анекс плюс», що у селі Липини Луцького району.

Директор підприємства Оксана Галицька розповіла, що в основному, там шиють комплекти для дитячих колясок, повідомляє Волинський обласний центр зайнятості.

Матеріали обшивки та комплектуючі повністю відповідають стандартам безпеки та якості продукції ISO 9001. Додатково, роблять пошив і для інших польських виробників.

Нині, на підприємстві працює 420 осіб. Упродовж січня-квітня цього року подано 87 вакансій, 5 з яких вже укомплектовані. Працює два швейних цехи, один із яких ввели в експлуатацію на початку 2018-го. На сучасному обладнанні проходять виробничу практику і випускники професійно-технічних закладів. Кращим із них, після завершення навчання, пропонують постійне місце роботи. Готові працювати і під замовлення кадрів, оплативши навчання тих людей, які направду готові працювати у компанії.

Варто зазначити, що упродовж 2017 року, за сприяння обласного центру зайнятості, на постійне місце роботи влаштовано 5 осіб та подано 65 вакансій.

Умови праці на підприємстві – хороші. Здійснюється довіз працівників не лише з районів Волині (Луцького, Горохівського, Рожищенського, Ківерцівського) але й з Рівненщини (Млинівського та Дубнівського районів). Разом із тим, функціонує сучасна їдальня з пільговими цінами.

- Ми готові вам допомогти для того, аби якнайшвидше закрити заявлені вакансії. Дуже добре, що випускники професійно-технічних закладів отримують у вас роботу – це класно. Праця швачки – досить непроста і ми це розуміємо. Така спеціальність потребує і фахових умінь, і досвіду. Будемо допомагати, – резюмував Роман Романюк.

Відповідальних осіб, які готові працювати задля якісного результату і мають досвід роботи швачкою – радо запрошують на роботу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області на вихідні
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 28 квітня
Останні новини
Схожі новини