Головний проліцейський Кропивницького прокоментував, чому патрульні зупинили тренера ФК «Олімпік»

Головний проліцейський Кропивницького прокоментував, чому патрульні зупинили тренера ФК «Олімпік»

Екс-начальник патрульної поліції Луцька, а нині очільник поліцейський у Кропивницькому Антон Цюцюра прокоментував дії підлеглих, котрі днями зупинили тренера ФК «Олімпік» Юрія Гвоздецького

«Часто не пишу на своїй сторінці, але тут випадок вимагає, – пише на своїй сторінці у Facebook.

 Нагадаємо, як повідомляє видання Gгречка, 17 липня тренер опинився спочатку на землі, а потім у міськвідділку, після спілкування з патрульною поліцією у Кропивницькому.

«Коли водій висаджував футболістів біля кінотеатру «Зоряного» увагу на них звернула поліція. Ззаду зупинилась поліцейська машина. Поліцейський підійшов до водія, не представившись, і сказав, що у нас не працює якийсь габарит і вони будуть складати протокол. Я вийшов з автобусу звернувся до них, і попросив, що можливо водій завершить розвіз команди, а потім поїде залагоджувати неполадки. Сказали, що так не може бути», - розповідає Юрій.

Поліцейські почали складати протокол. Футболісти чекали в автобусі. Я закликав водія не підписувати протокол і розбиратись в суді.

«Коли водій сказав, що не буде підписувати протокол, вони забрали його і сіли в машину, щоб їхати. Копію протоколу нам не надали. Сказали, що ми не отримаємо її, бо відмовились підписувати протокол. Тоді водій попросив його сфотографувати. Але вони почали рухатись і штовхнули його машиною», – додає тренер. – « Після цього почалась штовханина. Після фрази «Який же ви поліцейський» мені заламали руки і повалили на землю і забрали у міськвідділ. Там на мене склали протокол. Знову ж, оскільки я не підписувався, то мені не дали копію протоколу, а сказали, що вишлють поштою».

Утім, як зазначає очільник патрульних Кропивницького, І все би нічого, але.... Відео події чомусь обрізане, коментарі лише з однієї сторони, і так все це в купі "зраду" нагадує... 

«Прошу всіх з розумінням поставитись до роботи патрульних. Не освітленні габарити в нічний час на мікроавтобусі ЯКИЙ ПЕРЕВОЗИТЬ ЛЮДЕЙ, це небезпека як для пасажирів цього авто, так і для інших учасників дорожнього руху», – пояснює Цюцюра.

А щодо нібито неправомірної поведінки патрульних, пояснює все «по пунктам»: 

«1. Патрульний представився та назвав причину зупинки! (дивимось відео) 
2. Водій (визнаючи вину в правопоренні) відмовився від підпису в постанові ПРО ОТРИМАННЯ КОПІЇ, тому копію і не отримав!!!!!
3. Адміністративне затримання відбулось після неодноразового попередження особи і повідомлення їй що ВИСЛОВЛЮВАТИСЬ ГРУБОЮ НЕЦЕНЗУРНОЮ ЛАЙКОЮ заборонено Законом. Але особі плювати на Закон по якому живе все наше суспільство!
4. Поліцейське авто не "давило" громадянина, і це було би видно на відео, яким поділились зі ЗМІ свідомі громадяни, але воно обрізане. Добре що у нас є повне відео. ) 
5. Склавши всі необхідні матеріали на особу в міськвідділку, вона пішла в невідомому напрямку». 

 

Часто не пишу на своїй сторінці, але тут випадок вимагає. На одному з інтернет ресурсів вчора виставлена стаття про те...

Posted by Антон Іванович Цюцюра on Saturday, 21 July 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Грози та шквальний вітер: синоптики попередили про погіршення погодних умов
Наступна новина У луцькому гіпермаркеті - «вигідна» пропозиція: на акції - 25%, а ціна - без змін. ФОТОФАКТ
Останні новини
Схожі новини