Головою Гіркополонківської громади стала Ніна Симонович

Головою Гіркополонківської громади стала Ніна Симонович
Ніна Симонович

Згідно з результатами виборів на Волині Гіркополонківську громаду очолить представниця партії «Солідарність» Ніна Симонович.

Жінка протягом останніх трьох років очолювала Гіркополонківську сільську раду, повідомили на офіційній сторінці партії БПП «Солідарність».

Ніну Симонович підтримали 54% виборців. 

Довідково: Ніна Леонідівна Симонович народилася 9 жовтня 1968 року в селі Горки Любешівського району Волинської області. Після закінчення школи в 1985 році вступила на до Житомирського сільськогосподарського інституту, який закінчила в грудні 1989 року, одержала диплом економіста-організатора сільськогосподарського виробництва.

Працювала головним економістом в колгоспі «Червоний партизан» Любешівського району Волинської області, в управлінні соціального захисту населення Луцької райдержадміністрації на посаді головного спеціаліста з питань оплати праці та соціально трудових відносин. У березні 2014 року обрана секретарем Гіркополонківської сільської ради. 25 жовтня 2015 року обрана Гіркополонківським сільським головою.

Читати також: На виборах у Підгайцівській громаді переміг сільський голова Юрій Семенюк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На виборах у Підгайцівській громаді переміг сільський голова Юрій Семенюк
Наступна новина Вибори на Волині: «Батьківщина» взяла вдвічі менше, ніж БПП
Останні новини
Схожі новини