Горохівська міська і Турійська селищна ради ухвалили рішення вивішувати червоно-чорний прапор

Горохівська міська і Турійська селищна ради ухвалили рішення вивішувати червоно-чорний прапор

20 лютого 2018 року відбулися чергові сесії Горохівської міської і Турійської селищної рад, які ухвалили рішення вивішувати в місті та селищі у дні національних свят червоно-чорний прапор боротьби за незалежність українського народу.

Про це інформує прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Проект рішення про використання революційного прапора ОУН на території міста Горохова вніс на розгляд сесії голова фракції ВО «Свобода» в Горохівській міській раді Віктор Магурчак.

На сесії були присутні представники національно-патріотичної громадськості міста і району, ветерани ОУН-УПА, воїни російсько-української війни на Сході України, патріотична молодь, депутати районної ради.

Проголосувати за відповідне рішення депутатів міської ради закликали член ОУН, ветеран УПА, легендарна зв’язкова УПА на Волині Тамара Криштальська та ветеран УПА, станичний ОУН у Горохівському районі Павло Івчук.

За інформацією голови Горохівської районної організації ВО «Свобода» Валентини Магурчак. рішення було прийняте практично одноголосно (1 депутат – утримався).

У Турійській селищній раді відповідний проект рішення ініціював голова Турійської районної організації ВО «Свобода», депутат Турійської селищної ради ОТГ Андрій Полячук. Після обговорення та дискусії рішення було прийняте більшістю голосів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Муніципали витратять на демонтаж незаконних споруд 1,7 млн гривень
Наступна новина Волинські спортсменки вибороли медалі чемпіонату України з дзюдо
Останні новини
Схожі новини