Горохівський «Щит» повіз на схід чотири автівки та прилади й речі для бійців

Горохівський «Щит» повіз на схід чотири автівки та прилади й речі для бійців

Волонтери Горохівської районної спілки учасників АТО «Щит» 11 січня вирушили на схід. Чотири автомобілі будуть допомагати військовим виконувати завдання у зоні бойових дій.

За словами керівника «Щита» Віталія Гладуна, латвійці спільно з шотландцями пригнали на Волинь чотири автомобілі для потреб Збройних Сил України. Два з них учора вирушили на схід Україні.

Читайте також: «Найважче видаляти номери загиблих воїнів», – волонтер Віталій Гладун.

Але є ще два авто на ремонті, тож на передову вони потраплять після того, як їх приведуть до ладу. Це – обов’язкова складова роботи волонтерів спілки. Адже бойова машина не має права підвести бійців.

Однак, окрім того, ще одне авто придбав власник горохівського мінімаркету Юрій Козаченко, а на інше скинулися самі бійці одного з підрозділів ЗСУ. Машини теж вирушили до місць служби 11 січня.

Автівки, як і зазвичай, поїхали на передову завантаженими речами, які наразі дуже необхідні захисникам та захисницям. «Є і генератори, і тепловізор, і буржуйки, і сухпайки, і медицина. Всього так одразу й не згадаю», – каже Віталій. Маршрути – у двох напрямках: одні повезли допомогу на Бахмут, інші поїхали у район Харкова та Куп’янська.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Боєць «Ту-Ту»: у волинській теробороні розповіли про побратима з позивним «Паровоз»
Наступна новина На Волині в ДТП постраждали двоє пішоходів: жінку і чоловіка шпиталізували. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні