ГОРОСКОП на 2018 рік для всіх знаків зодіаку

ГОРОСКОП на 2018 рік для всіх знаків зодіаку

2018 рік пройде під заступництвом жовтого земляного Собаки. Це буде спокійний час дипломатії і терпіння, сімейних цінностей і любові. В цілому на нас чекає сприятливий в усіх сферах період.

Детальний горосокоп для всіх знаків зодіаку пропонує телеканал СТБ.

Гороскоп на 2018 рік – Овен

Протягом усього року ви будете рухатися тільки вперед. Можливо, Овни захочуть відкрити власну справу або розширити існуючий бізнес. Більшість ваших планів швидко здійсниться завдяки фінансовій допомозі спонсорів або партнерів. Також ви можете отримати прибуток від вдалих операцій з нерухомістю. При цьому варто дуже уважно підходити до оформлення фінансових документів. Що стосується здоров’я – стежте за способом життя, піклуйтеся про себе. Жінки-Овни з високою ймовірністю можуть завагітніти в 2018 році.

Зірки пророкують Овну нові любовні стосунки, які дуже швидко стануть подружніми. Причому з великою ймовірністю вашим обранцем може стати та людина, яка раніше була просто другом. Будьте більш стриманими, м’якими і уважними до партнера. Крім того, не обговорюйте особисте життя з оточуючими і завжди приймайте самостійні рішення. У 2018 році Собака чекає від вас ініціативності і поступливості в любові. Завжди намагайтеся зрозуміти кохану людину в конфліктних ситуаціях, не робіть передчасних висновків.

Гороскоп на 2018 рік – Телець

Для Тельців це буде дуже вдалий рік! Ви зможете розширити свій бізнес за допомогою впливових і владних людей. Можливо покращення відносин з партнерами. Але пам’ятайте, що будь-які партнерські угоди необхідно правильно оформляти. Великі доходи будуть тільки в першій половині року, і вам варто дуже розумно розпорядитися цими фінансами. Зі здоров’ям у вас не буде ніяких проблем, якщо будете дотримуватися режиму і правильно харчуватися.

У рік Собаки Тельці будуть оточені увагою і любов’ю. На вас чекають освідчення в коханні, красиві залицяння і навіть пропозиції. Все, що від вас вимагається – бути соціально активним і відкритим для знайомств. До вибору обранця підходьте розумно: спочатку добре дізнайтеся людину, а потім вже давайте волю почуттям. Так ви зможете уникнути зв’язків із корисливими і нещирими особистостями. Сімейні Тельці зможуть розпочати спільний бізнес із партнером. А якщо продумаєте всі деталі в цій справі, то вашу пару чекатиме фінансовий успіх.

Гороскоп на 2018 рік – Близнюки

2018 рік для Близнюків буде дуже важливим в кар’єрних і фінансових питаннях. У першій половині року ви будете неймовірно працьовиті й продуктивні. На вас чекають нові проекти, вдалі угоди і, відповідно, гідна нагорода за виконану роботу. Є висока ймовірність піднятися по кар’єрних сходах. Гроші до вас будуть надходити регулярно. Ведіть здоровий спосіб життя і балуйте себе масажем, лазнею, косметичними процедурами.

У 2018 році на Близнюків чекають яскраві та емоційні любовні відносини. Одиноким представникам знака зірки обіцяють доленосне знайомство, яке досить скоро приведе їх до ЗАГСу. Головне, не бійтеся бути щирими і не ідеалізуйте обранця. Для сімейних Близнюків настане час умиротворення і спокою в любові. Ви з партнером будете зайняті приємними домашніми клопотами і опікою найближчих родичів. Кохана людина вас здивує своїм романтичним настроєм, оточить увагою і турботою.

Гороскоп на 2018 рік – Рак

Протягом всього року Раків буде супроводжувати відчуття свободи. Перед вами відкриється маса можливостей, як на роботі, так і в коханні. У кар’єрі ви зможете проявити всі свої таланти і зайняти бажану посаду. На вас чекають вигідні угоди і вдале завершення минулих проектів. З фінансами особливих проблем не передбачається, особливо прибутковою буде перша половина року. У 2018 році ваше здоров’я не підведе: ви будете відмінно себе почувати і добре виглядати.

Зірки рекомендують одиноким Ракам в 2018 році взяти ініціативу в свої руки і зайнятися особистим життям. Частіше виходьте в люди, спілкуйтеся з друзями, знайомтеся і веселіться – так ви зустрінете свою пару. Є ймовірність переїзду слідом за коханою людиною, але це рішення має бути добре зваженим. Раки, які вже перебувають у відносинах, зможуть відкрити з партнером спільну справу. Також доля вам приготувала багато приємних сюрпризів, в тому числі на вас чекає довгоочікувана спільна подорож.

Гороскоп на 2018 рік – Лев

У новому році Леви будуть в центрі уваги! Ваша кар’єра буде успішною, ви зможете справити хороше враження на партнерів і привернути їх до себе. Можливо, Леви навіть відкриють свою справу в 2018 році. Щодо здоров’я, то вам потрібно берегти себе і уникати перенапруги.

У самотніх Левів з’явиться можливість зустріти свою половинку, але за умови, що ви не будете витрачати енергію на випадкові зв’язки і флірт. Не секрет, що Леви люблять визнання і компліменти, але в рік Собаки вам слід більше уваги і часу приділяти обранцеві. 2018 рік – вдалий час для початку спільного життя, тому вам пора ставати серйозніше. Сімейним Левам буде корисно для зміцнення відносин відправитися на відпочинок.

Гороскоп на 2018 рік – Діва

У новому році Діва доб’ється успіху як в професійному, так і в особистому житті. Ви зможете реалізувати свій потенціал і просунутися по кар’єрних сходах. Власний бізнес буде успішним – ви обженете всіх конкурентів. У другій половині року отримаєте чималий прибуток. Відмовтеся від шкідливих звичок, займіться спортом – тоді ви зможете уникнути проблем із серцево-судинною системою та безсонням.

У рік Жовтого Собаки Діви зможуть вдало влаштувати своє особисте життя, тільки якщо самі проявлять ініціативу і переглянуть свій зовнішній образ. На вас чекає доленосна зустріч, яка вплине на все життя. Ви забудете всі минулі романи і захочете вступити до шлюбу. Сімейним Дівам буде корисно додати до особистого життя чуттєвості і романтики. Також будьте з партнером соціально активні, частіше відвідуйте заходи і зустрічайтеся з друзями.

Гороскоп на 2018 рік – Терези

Терезів чекає насичений рік, сприятливий для реалізації всіх планів. Вам слід ретельно планувати всі справи, тоді ви просунетеся далеко вперед і отримаєте гідний прибуток. Творчі Терези зможуть отримати небувалу популярність.  Ваш імунітет буде міцним у 2018 році, але все ж таки не завадять активні заняття спортом.

У 2018 році зірки рекомендують Терезам відключити голову і довіритися внутрішнього голосу – тільки так ви зможете зустріти свою людину. Ті Терези, які вже перебувають у відносинах, повинні вести себе серйозніше і бути більш врівноваженими. Інакше ви можете налякати партнера частою зміною настрою і необдуманими вчинками. В сім’ї у Терезів буде все спокійно, хоча не завадило б додати романтики: не скупіться на подарунки, а ще краще влаштуйте другий медовий місяць.

Гороскоп на 2018 рік – Скорпіон

У 2018 році зірки рекомендують Скорпіонам уникати негативу і спрямовувати енергію на вирішення реальних, а не надуманих проблем. На вас чекає кар’єрний злет, ви досягнете всіх цілей і реалізуєте себе. Ви зможете вирішити всі справи, підвищите доходи і досягнете стабільності. Радимо не дратуватися і уникати перевтоми. Також перевірте свій зір.

Щоб почати серйозні відносини в 2018 році Скорпіонам слід вгамувати свій темперамент і навчитися керувати емоціями. Будьте м’якшими і терпимішими до обранця, не дозволяйте собі ревнувати. Аналізуйте не тільки чужі помилки, а й свої власні! Тільки так ви зблизитеся з коханою людиною і навіть зможете укласти міцний шлюб. Є ймовірність того, що ви відновите колишні відносини.

Гороскоп на 2018 рік – Стрілець

У 2018 році Стрільці поставлять собі занадто багато завдань. Але щоб їх досягти, варто позбутися від другорядних цілей. У справах вам потрібно бути терплячим і все добре планувати. Навчіться розставляти пріоритети і добре подумайте перед прийняттям важливого рішення. В цьому році зірки радять стежити за опорно-руховим апаратом, це дозволить зберегти енергію.

На Стрільців у рік Собаки чекають любовні пригоди, адже енергія і почуття будуть бити через край. Головне, одразу розставте пріоритети і визначтеся, хто вам потрібен. Також зірки пророкують відновлення минулого роману, але про це не варто розповідати на кожному кроці. Сімейним Стрільцям не слід ревнувати, якщо вони не хочуть довести відносини до розставання. Зупиніть свою бурхливу фантазію – відтепер тільки довіра повинна правити у вашій родині!

Гороскоп на 2018 рік – Козеріг

Козероги відчують приплив сил і почнуть реалізовувати свої ідеї. Ваша розсудливість дозволить направити енергію в потрібне русло. На роботі можливі нові знайомства і відрядження. Чимало Козерогів захочуть відсунути справи на другий план і поїдуть у подорож. Ніяких проблем в роботі не виникне, все вирішиться легко. Ваше здоров’я буде відмінним, займайтеся бігом, фітнесом і будь-якими активними навантаженнями.

Козероги в рік Собаки зустрінуть таку людину, з якою захочеться пов’язати життя. При цьому зірки радять вам одразу ж проявити всі свої найкращі якості: вірність, серйозність, відповідальність. Також для залучення протилежної статі вам не завадить приділити більше уваги своїй зовнішності: вирушайте до спортзали і оновіть гардероб. Сімейним Козерогам вже пощастило: з вами поруч не просто коханець, але і хороший друг. Підтримуйте свої відносини, вносьте різноманітність і продовжуйте відкривати в партнері нові якості.

Гороскоп на 2018 рік – Водолій

В новому році у Водоліїв буде дуже багато перспективних ідей, але великих успіхів ви досягнете в мистецтві та науці. Представники цього знака зможуть поліпшити своє фінансове становище, поєднуючи творчість і ділову хватку. Всі ваші проекти прекрасно втіляться в життя. Ваш імунітет буде добре працювати, тому щодо здоров’я вам переживати не варто.

Собака приготував одиноким Водоліям любов з першого погляду. Ви одразу ж розчинитесь в своєму обранцеві і замислитесь про весілля. А якщо це буде такий самий знак зодіаку – то вам навіть роздумувати нічого! У сімейному житті Водоліїв припиняться сварки, і почнеться яскравий різноманітний період. Ви захочете щось зробити разом: поїхати в подорож, поміняти житло або народити дитину. Вашої енергії вистачить на все!

Гороскоп на 2018 рік – Риби

Риби зможуть реалізувати свої плани, вибравши найвигідніший спосіб дій. Якщо хочете в роботі просунутися вперед, то вам слід проявити хитрість. Також не звалюйте на себе дуже багато обов’язків – ви швидко втомитеся і перегорите. Для вас в цей період корисні фітнес і йога. Якщо будете приділяти достатньо уваги здоров’ю, то воно помітно покращиться.

У 2018 році на Риб чекають несподівані зустрічі, красиві освідчення і залицяння. Але вам варто ретельно підходити до вибору партнера, тоді у вас буде роман з продовженням. Це будуть щирі і стабільні відносини, якщо ви не будете чіплятися до минулого свого партнера. Сімейним Рибам вдасться налагодити побут і поліпшити фінансове становище. Завдяки цьому і пристрасть вашої пари запалиться з новою силою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обмін завершився, 74 звільнених заручники їдуть додому
Наступна новина А ви ще скаржитеся на комуналку? Жінка у США отримала рахунок за світло на $284 млрд
Останні новини
Схожі новини