Енергетики повідомили графіки погодинного відключення світла на Волині

Енергетики повідомили графіки погодинного відключення світла на Волині

Волиньобленерго розробило графіки погодинного відключення на 30 листопалда по районах. Ознайомитися із ними можна – тут. 

Енергетики попереджають про можливі екстрені відключення поза графіком у разі, якщо у НЕК «Укренерго» буде необхідність збалансувати енергосистему.

«Через пошкодження об'єктів енергетики та у зв'язку із відсутністю достатньої генерації з теплових та атомних електростанцій на території Волині, як і по всій Україні зберігається дефіцит потужності. НЕК «Укренерго» доводить «Волиньобленерго» ліміт споживання електричної енергії на область, перевищення якого не допускається», – йдеться в повідомленні. 

Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у ГПВ на 10-20 хвилин

Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у ГПВ на 10-20 хвилин. Таке відхилення пов'язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

Наразі «Волиньобленерго» здійснюється максимальне забезпечення електропостачанням усіх важливих об'єктів критичної інфраструктури.

Волинянам нагадують про необхідність заощадливого використання енерговитратних приладів для запобігання перевантаження електромереж та аварійних вимкнень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нововолинськ завтра зустрічатиме полеглого Героя
Наступна новина Не зрушу з місця – поки не мобілізуєте: як у волинській теробороні служить юна «Кобра»
Останні новини
Схожі новини