Гройсман поставив у приклад волинську громаду. ВІДЕО

Гройсман поставив у приклад волинську громаду. ВІДЕО
Джерело фото: 24СМИ

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман поставив у приклад іншим громадам України Княгининівську ОТГ у Волинській області.

Посадовець зазначив, що ця громада являється успішним прикладом реформи децентралізації. Тут за три місяці встановили сучасний стадіон на місці старого шкільного спортивного майданчика. 

«На новому спорткомплексі розмістили волейбольне, футбольне й баскетбольне поле, два майданчики з тренажерами та бігову доріжку. Проект був повністю профінансований з місцевого бюджету. Недарма я щоразу кажу: об’єднуйтесь! Коли людей пов’язує спільна мета - реалізуються такі прекрасні проекти», – написав він.

 
#Децентралізація: Княгининівська ОТГ

Княгининівська ОТГ на Волині – один із прикладів того, наскільки успішною є реформа децентралізації. Тут на місці старого шкільного майданчика за 3 місяці збудували сучасний стадіон. На новому спорткомплексі розмістили волейбольне, футбольне й баскетбольне поле, два майданчики з тренажерами та бігову доріжку. Проект був повністю профінансований з місцевого бюджету. Недарма я щоразу кажу: об’єднуйтесь! Коли людей пов’язує спільна мета - реалізуються такі прекрасні проекти. #УрядГройсмана #Децентралізація

Posted by Volodymyr Groysman on Friday, 9 November 2018

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У громаді під Луцьком почали ремонтувати дорогу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Цигарки через кордон: на Волині у вантажному потязі знайшли контрабанду. ФОТО
Наступна новина Розповіли, на скільки максимально може зрости тариф на тепло
Останні новини
Схожі новини