Громада на Волині закупила для військових квадрокоптери та зарядні станції

Громада на Волині закупила для військових квадрокоптери та зарядні станції

Ковель продовжує допомагати військовим. Цього разу для потреб ЗСУ закупили 30 безпілотників (20 – Dji Mavic 3 Fly More Combo, 10 – Dji Mavic 3Т Enterprise Thermal) та 50 зарядних станцій Bluetti AC 200 MAX. На загальну суму 6 мільйонів 421 тисяча 500 гривень.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Обладнання буде передано підрозділам відповідно до отриманих запитів. Учора, 1 березня, уже два «мавіки» повіз на фронт депутат міської ради Валерій Черняков. Один – для стрілецького батальйону «Карпатська Січ», інший – з тепловізором для підрозділу Національної гвардії України.

Працівники міської ради доправлять для 100-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ 47 зарядних станцій, для 14-ї ОМБр імені князя Романа Великого – 8 звичайних «мавіків» та один – з тепловізором, ще два дрони – іншим підрозділам, в яких воюють ковельчани.

15 квадрокоптерів для шести військових частин будуть надіслані поштою. Частину закупленого військові заберуть самі.

Також міськрада інформує, що пройшли торги на придбання 250 FPV- дронів та 20 гексакоптерів FPV – типу. Оголошено тендер на закупівлю 15 супутникових модемів Starlink.

«Ми не зупиняємо підтримку громадою наших захисників, продовжуємо працювати заради Перемоги.

Цьогоріч на потреби Сил безпеки та оборони у місцевому бюджеті передбачено понад 50 мільйонів гривень», – йдеться у повідомленні

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки вулиць перейменували у Луцьку
Наступна новина На війні загинув Герой з Волині Олексій Кушнір
Останні новини
Схожі новини