Громадськість Луцька вимагає міську владу навести лад у транспортній сфері

Громадськість Луцька вимагає міську владу навести лад у транспортній сфері

6 грудня Громадська рада при Луцькому міському голові підтримала звернення до виконуючого обов’язки міського голови Луцька Григорія Пустовіта з проханням взяти під особистий контроль ситуацію, яка виникла у транспортній сфері міста, і, за необхідності, зробити відповідні кадрові висновки щодо керівництва управління транспорту та зв’язку.

Проект звернення був представлений членом Громадської ради Володимиром Пшибельським.

У зверненні громадська рада висловлює своє глибоке занепокоєння ситуацією, яка склалась у роботі громадського транспортну міста Луцька.

«Уже впродовж тривалого часу мешканці обласного центру скаржаться на незадовільну роботу перевізників, відсутність системи озвучення, GPS-моніторингу, порушення графіка руху транспорту. Ці питання неодноразово розглядалися під час сесій Луцької міської ради, оперативних нарад, засідань виконкомів. Проте управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради на чолі з Миронюком Анатолієм Матвійовичем не зуміло виправити ситуацію й навести лад у підпорядкованій їм сфері».

Проект звернення після нетривалого обговорення був підтриманий одноголосно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До виборів голови ФФВ не допустили кандидата
Наступна новина Скільки насправді коштує виклик 103? ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні