Гроші взяли - капремонт не зробили: у Луцьку судитимуть горе-будівельників

Гроші взяли - капремонт не зробили: у Луцьку  судитимуть горе-будівельників
Фото ілюстративне

У Луцьку прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення злочинів двома місцевими підприємцями.

Один із підприємців, уклавши договір із Департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, взявся відремонтувати дитячий майданчик на вулиці Наливайка у Луцьку, інший, згідно з цим договором, мав виконувати функції технічного нагляду в капремонті, – повідомляють у прес-службі прокуратурі.

Наприкінці 2017 року виконавець робіт, не виконавши капітального ремонту майданчика й приховавши цю інформацію від замовника, склав та підписав завідомо підроблений акт виконання будівельних робіт й подав його у міську раду.

Підприємець, який виконував обов’язки з технічного нагляду за будівництвом, попри те, що упевнився у відсутності ремонту, погодив акт приймання виконаних будівельних робіт. Після підписання та погодження акту приймання виконаних робіт на рахунок «виконавця» робіт було перераховано кошти із міського бюджету в сумі понад 210 тис грн., а на рахунок «наглядача» – 3650 грн.

Нині горе-ремонтника обвинувачують у шахрайстві та складанні й використанні завідомо підроблених офіційних документів, а спеціаліста з технічного нагляду – у складанні завідомо підроблених офіційних документів.

Майнова шкода, завдана територіальній громаді міста, у ході досудового розслідування відшкодована. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку затримали іноземця з підробленими документами
Наступна новина Щоб їсти, пити і пахнути: що крали лучанки на День закоханих. ФОТО
Останні новини
Схожі новини