Щоб їсти, пити і пахнути: що крали лучанки на День закоханих. ФОТО

Щоб їсти, пити і пахнути: що крали лучанки на День закоханих. ФОТО

Правоохоронці затримали в Луцьку жінок, які крали товар у магазинах на День Валентина. 

14 лютого «попитом» серед крадійок користувалася їжа, напої та парфуми, – пише прес-служба патрульної поліції Волині. 

На вулиці Бенделіані охорона супермаркету помітила жінку, яка винесла пляшку алкоголю та ковбасу. Суму збитків оцінили у понад 300 гривень. 

В одному з магазинів на Рівненській громадянка поцупила цукерки вартістю понад 120 гривень. На особу патрульні оформили необхідний протокол за ст. 51 КУпАП. Встановили, що це вже друга протягом року крадіжка, здійснена цією жінкою.

А на бульварі Дружби народів заявниця повідомила, що невідома особа винесла з магазину парфуми. І хоч їх вартість 80 гривень, працівниця лишила необхідні заяву й пояснення, а також надала доступ до камер спостереження, які добре зафіксували порушницю. 

Згодом прийшло повідомлення, що на вулиці Ветеранів 41-річна жінка з’їла прямо в приміщенні магазину паніні, а згодом вирішила непомітно винести ще й пляшку алкоголю. Загальна сума збитків – майже 50 гривень. Охоронці закладу затримали порушницю та викликали поліцію. На особу патрульні оформили протокол за ст. 51 КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гроші взяли - капремонт не зробили: у Луцьку судитимуть горе-будівельників
Наступна новина У селищі під Луцьком на вихідних не буде води
Останні новини
Схожі новини