Гроші за пробне ЗНО не повертатимуть випускникам

Гроші за пробне ЗНО не повертатимуть випускникам

Український центр оцінювання якості освіти не зможе повернути кошти, що були сплачені за участь у пробному ЗНО, оскільки вони були витрачені на підготовку тестових завдань, друк тестових зошитів та організацію проведення тестування. 

Разом з тим, УЦОЯО забезпечить отримання учасниками паперових тестових зошитів, а також проведення дистанційного пробного тестування. Про це йдеться у коментарі Українського центру оцінювання якості освіти у відповідь на запит Освіта.ua.

«Наразі тестові зошити учасників знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО і кожен зареєстрований учасник тестування зможе отримати власний тестовий зошит за окремою процедурою, про яку буде повідомлено додатково», - повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Крім того, в УЦОЯО повідомили, що у зв'язку із забороною проведення пробного тестування у звичному форматі, для всіх зареєстрованих учасників буде проведено онлайн тестування.

Нагадаємо, в Україні скасували пробне ЗНО.

15 червня об 11:00 учасники пробного ЗНО можуть зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит з української мови та літератури, а також бланк відповідей до зошита, виконати завдання тесту та до 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів, а згодом отримати свій результат за тестування.

17 червня об 11:00 зареєстровані учасники пробного ЗНО зможуть на своїх інформаційних сторінках завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який вони обрали для проходження пробного ЗНО та за аналогічною процедурою виконати завдання тесту та згодом отримати результати тестування.

Онлайн-сервіс визначення результатів пробного ЗНО буде працювати з 11:00 17 червня до 18:00 19 червня 2020 року.

Окрім того, експерти Українського центру оцінювання освіти детально розберуть кожне завдання 4-х найпопулярніших предметів, нададуть розгорнуті пояснення на всі запитання тестів з української мови і літератури, історії України, математики та англійської мови та порадять, як успішно скласти ЗНО у 2020 році.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За минулу добу коронавірус виявили у 44 волинян. Розказуємо, де саме
Наступна новина Країни ЄС підписали контракт на закупівлю 300 млн доз вакцин від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини