Учасникам пробного ЗНО таки повернуть гроші, - МОН

Учасникам пробного ЗНО таки повернуть гроші, - МОН

Учасникам пробної сесії зовнішнього незалежного оцінювання будуть повернуті сплачені за участь у ній кошти — адже його вирішили провести онлайн.

Наразі Міністерство освіти і науки та Міністерство фінансів готують порядок повернення цих коштів на виконання доручення президента Володимира Зеленського. Про це повідомляє пресслужба МОН, пише Громадське.

Нагадаємо, Український центр оцінювання якості освіти повідомляв про те, що не зможе повернути кошти, що були сплачені за участь у пробному ЗНО, оскільки вони були витрачені на підготовку тестових завдань, друк тестових зошитів та організацію проведення тестування. 

«Детальна інформація щодо повернення коштів учасникам пробного ЗНО буде розміщена на сайтах МОН та Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) після офіційного погодження», — йдеться в повідомленні.

Також у відомстві нагадують, що учасники пробного ЗНО зможуть скласти його не в закладах освіти, а вдома. Відповідну інструкцію викладено на сайті УЦОЯО.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В МОЗ попереджають про другу хвилю коронавірусу
Наступна новина Україна відновлює міжнародне авіасполучення. Куди можна полетіти
Останні новини
Схожі новини