Гунчик закликав депутатів «закінчувати дерібанчики»

Гунчик закликав депутатів «закінчувати дерібанчики»

Керівник Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик висловив свої пропозиції щодо розподілу коштів з минулорічного бюджету.

Про це йшлося сьогодні, 12 лютого, під час оперативної наради у Волинській облдержадмінітрації, передає «Волинська правда».

Зокрема, очільник області зауважив, що Волинь має 64 мільйони нерозподілених залишків. Тож він розповів, як вважає за необхідне їх поділити.

Так, 20 мільйонів Гунчик пропонує спрямувати на дороги, на ремонт яких надійшли заявки від органів самоврядування, депутатів і місцевих структур влади. Ще 20 мільйонів очільник області пропонує «віддати» на обласний фонд регіонального розвитку.

«Я дуже надіюся, що він запрацює. Хоча, як показує сесія, яка відбулася минулого тижня, 32 мільйони пройшли мимо фонду регіонального розвитку. «Распілілі втіхаря» ці 32 мільйони. Незважаючи на мої звернення, ні на одній комісії обласної ради, крім бюджетної, питання бюджету не розглядали», – висловився Гунчик.

«Давайте закінчувати дєрібанчики, давайте, щоб працював обласний фонд регіонального розвитку, вносьте пропозиції, ми їх будемо враховувати», – звернувся голова ОДА до депутатів Волиньради.

Третій же «шматок» вільних залишків – 24 мільйони – Володимир Гунчик пропонує спрямувати на соціальні програми. Найперше – на компенсацію за перевезення сімей або членів родин загиблих в АТО громадян.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбувся турнір з футзалу імені Миколи Романюка. ВІДЕО
Наступна новина Хабар у 3 тисячі доларів, Луцьк у часи війни, місце для квітів, Дан Балан: ТОП-5 за вихідні
Останні новини
Схожі новини