Гунчик закликає швидше утворювати ОТГ у Камінь-Каширському районі

Гунчик закликає швидше утворювати ОТГ у Камінь-Каширському районі

Головний фінансовий документ краю на 2018 рік прийнято. Відповідне рішення ухвалили депутати під час позачергового 18-го засідання сесії обласної ради 8 лютого поточного року.

Тож під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика розглянули підсумки виконання місцевих бюджетів, рух коштів через казначейство, заслухавши представників головних фінансових структур краю, передає Район.Камінь-Каширський.

Найперше, очільник ОДА окреслив першочергові завдання, над якими працюватимуть упродовж тижня. Серед них: продовження роботи членів профільної комісії щодо оцінювання проектів, які фінансуватимуть цьогоріч за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Голова облдержадміністрації закликає фахівців якнайшвидше завершити роботу, адже у цьому році фінансування можуть розпочати вже у квітні, – повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Водночас, не менш важливим лишається утворення об’єднаних територіальних громад. За добровільним принципом їх створення планують завершити у 2018 році. Відтак, Володимир Гунчик звернувся до органів місцевого самоврядування, сільських селищних голів, аби ті активізували роботу і не зволікали із об’єднанням територій. Особливу увагу зосереджують на Камінь-Каширському та Горохівському районах, де нині поки не створено жодної ОТГ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Щаслива жирафа впала, коли бігла на волю: епічне відео
Наступна новина У чому зустріти День Валентина: стильні образи
Останні новини
Схожі новини