Хочуть забрати землю у фірми, яка мала будувати сміттєпереробний завод під Луцьком

Хочуть забрати землю у фірми, яка мала будувати сміттєпереробний завод під Луцьком
Фото ілюстративне

На Волині прокуратура хоче розвірвати договір між Луцькою РДА та підприємством   «Центр переробки та утилізації відходів»,  яке боргує за оренду 6 гектарів землі   160 тисяч гривень.

Земля призначалась для будівництва та обслуговування заводу з переробки сміття. У договорі, який уклали у лютому 2016 року, йдеться про те, що оренда оформлена на 49 років, – повідомляють у прес-службі прокуратури області.

Луцька місцева прокуратура  хоче стягнути з фірми гроші за  орендну плату, розірвати договір оренди землі та повернути ділянку державі.

Земля знаходиться за межами населених пунктів на території Рокинівської селищної ради Луцького району. Попри неодноразові листи із нагадуваннями від райдержадміністрації станом на листопад 2018 року заборгованість товариства зі сплати оренди становила понад 160 тис. грн.

Як зазначають у прокуратурі, жодних дій для будівництва заводу підприємство теж не вживало, позаяк на ділянці відсутнє будь-яке нерухоме майно.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На які маршрутки найчастіше скаржаться лучани
Наступна новина «Свобода» висунула кандидатом у президенти Руслана Кошулинського
Останні новини
Схожі новини