Ховав «закладки» у лісах: волинянина судитимуть за наркозлочини

Ховав «закладки» у лісах: волинянина судитимуть за наркозлочини

Волинянина обвинувачують у розповсюдженні психотропів через систему «закладок». Правоохоронці встановили 76 фактів розміщення ним згортків із амфетаміном і PVP у лісових смугах поблизу сіл у Луцькому та Володимир-Волинському районах і автодороги Рожище-Ківерці.

Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Волині.

Прокурори Ковельської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт про вчинення 27-річним волинянином незаконного поводження зі зброєю та незаконного придбання, зберігання й перевезення з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, в тому числі у особливо великих розмірах.

Майже півкілограма PVP, 120 г амфетаміну, 300 г канабісу та кастет виявили й вилучили працівники поліції у молодика в ході досудового розслідування.

«Волинянин перебуває під вартою та невдовзі постане перед судом. Усі ці злочини він чинив не сам – матеріали щодо спільника виділені в окреме провадження», – зазначають на сайті.

За незаконне придбання й зберігання з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, що вчора, 3 травня, в Турійську Ковельського району загорілася суха трава та чагарники на площі три гектари. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дорогою додому співали «Волинь моя»: у Ковель повернулися діти із Німеччини
Наступна новина Луцький боксер здобув «бронзу» на міжнародному турнірі в Німеччині
Останні новини
Схожі новини