Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 10 березня. ФОТО.

Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 10 березня. ФОТО.
Фото ілюстративне

П’яний чоловік серед дороги, багаття біля будинку, зіткнення автомобіля з автобусом…

«Перший» стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. 

Від удару авто перекинулося

У Луцьку на вулиці Огієнка, біля корпусу історичного факультету СНУ ім. Лесі Українки, ввечері 10 березня сталася аварія за участю автомобілів Ford та Mercedes. Від удару мікроавтобус Mercedes Sprinter перекинувся на бік.

Відео  з камери спостереження:

На дорозі знайшли чоловіка

У Луцьку на вулиці Глушець, неподалік ринку «Центральний», інспектор департаменту муніципальної варти Луцької міської ради виявив чоловіка, який був у стані сильного алкогольного сп'яніння. Він лежав на землі та не реагував на жодні зауваження. Інспектор надав йому першу допомогу та викликав медиків.

Зрізав дерева без дозволу

На чоловіка, який здійснював зрізання дерев без належного ордера на проспекті Молоді, 23, інспектор департаменту муніципальної варти Луцька склав адміністративний протокол. Як наголошують у відомстві, такі роботи є порушенням Правил благоустрою міста Луцька та повинні проводитися лише при наявності відповідного дозволу.

Багаття під вікнами

У Луцьку на вулиці Лисенка, 23, інспектор департаменту муніципальної варти Луцької міської ради виявив громадян, які розвели багаття на прибудинковій території. Люди палили сухе гілля дерев на території міста, а це заборонено Правилами благоустрою. Після профілактичної розмови з інспектором люди багаття загасили, однак це не врятувало їх від адміністративного покарання.

Своє сміття хотів підкинути іншим

Чоловіка, який викидав сміття з мікроавтобуса на вулиці Даньшина у Луцьку на територію загального користування, виявив інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцька. Після профактичної бесіди чоловік завантажив усе сміття назад у бус та й поїхав у невідомому напрямку.

Не розминулися бус і позашляховик

У центрі Володимира-Волинського у ДТП зіштовхнулися автобус та позашляховик. Імовірно, останній виїжджав від автостанції та зіштовхнувся з автобусом марки ПАЗ, який рухався головною дорогою. На автобусі є вивіска, що він здійснює перевезення за маршрутом Володимир-Волинський - Свійчів. Обидва транспортні засоби отримали механічні ушкодження.

«Подарував» банківську картку товаришам по чарці

Житель Горохівського району раз у раз розраховувався в сільському магазині банківською карткою, а коли захотів спати, віддав банківський документ  «на зберігання»  товаришам по чарці і пішов додому спати. Компанія відразу ж скористалася можливістю випити «на халяву», отож за горілку залишеною карткою розраховувалася ще двічі.

Такі  маневри зауважила пильна продавчиня і  зателефонувала дружині власника картки. Конфлікт  удалося вирішити мирно.

Ледь не зайнялося село

У селі Калинівка в Люблинецькій ОТГ Ковельського району ліквідували пожежу – невідомі підпалили суху рослинність. Як повідомляють соцмережі, стихія мало не захопила село – її ліквідували за кілька метрів від населеного пункту.

Підготовлено за матеріалами Департаменту муніципальної варти Луцька, а також видань ІА ВолиньPostВолиньВолиньUA, Район.Ковель


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко відзначив волинянку почесним званням
Наступна новина «Волинь» зіграла унічию з «Мінськом»
Останні новини
Схожі новини