Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 29 квітня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 29 квітня
Ймовірний винуватець смертельної аварії у Луцьку. Фото активіста Олега Бондарука

«Перший» стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у понеділок, 29 квітня.

***

Правоохоронець збив насмерть людину

Вранці поблизу «гнідавського мосту» сталася смертельна ДТП. Автомобіль наїхав на чоловіка і той загинув.

За попередньою інформацією, винуватець аварії – працівник СБУ. На місце події приїхали працівники Державного бюро розслідувань зі Львова. З інформації, яку отримали батьки, водій і пасажир авта були в стані алкогольного сп'яніння. За яких обставин стався наїзд, буде з'ясовувати слідство. 

***

Невідомі потрощили автомобілі

У Луцьку в мікрорайоні ЛПЗ невідомі пошкодили кілька автомобілів. Повідомлення про різні пошкодження надходили з бульвару Дружби Народів, вулиць Шота Руставеллі, Грабовського та з інших адрес мікрорайону ЛПЗ. Загалом – близько 10.

Зловмисник чи група зловмисників розбивали скло, перекидали вміст салону, обклеювали автомобілі скотчем, але нічого не викрадали.
Свідків інцидентів просять звернутись до поліції за номером 102.

***

Range Rover збив стовп

Вночі у Нововолинську автомобіль збив стовп. Водій з місця події втік. Біля одного з будинків виявили Range Rover з характерними пошкодженнями. За словами власників автівки, за кермом була жінка, в стані алкогольного сп’яніння не перебувала.

Поліція склала два протоколи: за скоєння ДТП та залишення місця події. Власники відшкодують завдані збитки.

***

На кордоні знайшли крадену машину

Викрадену іномарку 2013 року випуску виявили в пункті пропуску «Устилуг». У пункт пропуску прибув легковик Mazda 2013 року випуску. Під час перевірки спрацювала база даних Інтерполу. Як з’ясувалося, автомобіль оголосили в міжнародний розшук у лютому цього року.

Машину передали співробітникам Національної поліції.

***

Водій під наркотиками

Вночі 28 квітня на вулиці Дубнівській у Луцьку патрульні зупинили водія ЗАЗ. У чоловіка знайшли пакетик з порошком білого кольору, а у самого водія були ознаки наркотичного сп’яніння. Оскільки проходити перевірку в наркодиспансері той відмовився, на нього склали протокол за ст. 130 КУпАП (кемування в нетверезому стані). Також справою тепер займається слідчий.

За інформацією ВолиньPost, БУГ, Держприкордонслужби, Патрульної поліції Волинської області.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дощ і холод: якою буде погода на Волині цього тижня
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 30 квітня
Останні новини
Схожі новини