Хто із шацьких школярів може харчуватися безкоштовно

Хто із шацьких школярів може харчуватися безкоштовно
Джерело фото: aif.ua

Розповіли, які категорії дітей Шацького району безкоштовно харчуються у школах. 

Про це під час оперативної наради в Шацькій РДА розповів головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Анатолій Пех, – пише Район.Шацьк.

Так, у 2018 році на харчування дітей у школах передбачили 354 тисячі грн. Це дало можливість забезпечити безоплатними гарячими сніданками усіх школярів загальноосвітніх навчальних закладів Шацького району: дітей з малозабезпечених сімей (59 учнів), дітей учасників АТО (22 учні) дітей, які опинились у складних життєвих обставинах (39 учнів), діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування (5 учнів).

Також Анатолій Пех повідомив, що з десяти закладів загальної середньої освіти їдальні функціонують у восьми. У навчальному закладі села Голядин відсутня їдальня у зв’язку з малою кількістю учнів, а у навчальному закладі села Підманове - у зв’язку з відсутністю приміщення. 

Три із восьми шкільних їдалень розташовані у пристосованих приміщеннях, що в деякій мірі негативно впливає на якість організації харчування. Так, в ЗОШ І-ІІ ст. села Пулемець у зимовий період виникають проблеми в забезпеченні харчоблоків проточною холодною та гарячою водою. Виправити ситуацію можна, провівши реконструкції харчоблоку.

На даний час їдальні загальноосвітніх навчальних закладів в основному забезпечені технологічним та холодильним обладнанням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Суддю Михайла Квятковського звільнили з Луцького міськрайонного суду
Наступна новина Дитячий одяг, харчі та гроші: волинській родині погорільців допомагають парафіяни
Останні новини
Схожі новини