Художник зі Швеції передав волинським воїнам квадроцикл, квадрокоптер та генератор. ФОТО

Художник зі Швеції передав волинським воїнам квадроцикл, квадрокоптер та генератор. ФОТО

Завдяки співпраці ОВА та Шведського центру допомоги 5-й батальйон спеціального призначення «Любарт» 12-ї бригади НГУ «Азов» вдалося забезпечити необхідною технікою. Волонтер з Швеції художник Пеллє Енгман передав волинським бійцям квадроцикл, квадрокоптер та генератор.

Про це повідомили в ОВА. 

Благодійник волонтерить у Шведського центрі допомоги від початку повномасштабного вторгнення. Передав чимало речей і приїжджає в Україну, щоб підтримати наш народ.

Під час крайнього візиту він передав чергову допомогу. А саме:

  • Квадроцикл, що значно полегшить виконання завдань спецпризначенцям на передовій, забезпечуючи підвищену мобільність та маневреність в умовах бездоріжжя.
  • Квадрокоптер DJI Mavic 3 Classic. Сучасний безпілотник дозволить проводити розвідку, коригувати вогонь та здійснювати моніторинг місцевості, надаючи бійцям важливу інформацію для прийняття рішень.
  • Інверторний генератор. Незамінний пристрій для забезпечення електроенергією в польових умовах, дозволяючи заряджати акумулятори, використовувати радіостанції та інше обладнання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військовий експерт розповів, скільки ЗСУ зможуть утримувати позиції у Курській області
Наступна новина ЗСУ атакували російський військовий аеродром «Саваслейка», з якого злітають МіГ-31
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні