ЗСУ атакували російський військовий аеродром «Саваслейка», з якого злітають МіГ-31

ЗСУ атакували російський військовий аеродром «Саваслейка», з якого злітають МіГ-31

У Нижньогородській області рф, де розташований військовий аеродром "Саваслейка", було чути вибухи. З цього летовища злітають винищувачі МіГ-31 К, які можуть нести ракети "Киинджал". 

Про це інформує УП з посиланням на Telegram-канал Astra

Під ранок місцеві жителі помітили безпілотники над населеними пунктами Велетьма і Саваслейка. Проліт БпЛА, звуки стрілянини і вибух зняли на відео.

Astra нагадує, що поруч із цими селами розташована військова авіабаза "Саваслейка".

Згідно з відкритими даними, на ній дислокована філія 4-го Державного центру підготовки авіаційного персоналу та військових випробувань МО РФ. Вона розташована за 12 км на північний захід від міста Кулебаки.

Місцеві пабліки повідомляють "про 10 прильотів" по військовій авіабазі "Саваслейка". Також стверджують, що проїзд у Кулебаки перекрили. 

Повітряні сили ЗСУ майже щодня повідомляють про зліт винищувача МіГ-31К, який може нести ракети "Кинджал", з аеродрому "Саваслейка". Через це по всій Україні оголошують повітряну тривогу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Художник зі Швеції передав волинським воїнам квадроцикл, квадрокоптер та генератор. ФОТО
Наступна новина Автоматизм дій – запорука збереження життя воїна: бійці 14 ОМБР вдосконалюють навички з такмеду
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні