Ідеальна гардеробна кімната: 5 рекомендацій

Ідеальна гардеробна кімната: 5 рекомендацій
Фото ілюстративне

Гардеробна кімната - мрія кожної людини, яка полюбляє порядок и не бажає захаращувати житло великою кількістю шаф. Втілити у життя проєкти, які можна побачити в кіно і журналах, вдається не завжди. Проте, дотримуючись порад професійних дизайнерів, можна наблизити мрію до реальності.

Меблі для гардеробної кімнати

Гардероб подібний до вбудованої шафи, рекомендується замовляти меблі за індивідуальним проектом. Це допоможе врахувати всі особливості приміщення і використати наявну квадратуру з користю. 

Сервіс для пошуку майстров https://viyarbazar.com допоможе знайти спеціалістів для виготовлення функціональної гардеробної. Портал «ВіЯр-Базар» зібрав анкети професіоналів з великим досвідом роботи. На сайті сервісу можна скористатись калькулятором й розрахувати бюджет на створення якісного та надійного гардеробу.

Подбайте також про різноманітне наповнення шафи: не варто монтувати великую кількість полиць. Для суконь и костюмів стануть у пригоді горизонтальні штанги. Білизну, рукавички, шарфи і інші дрібні речі зручно розмістити в шухлядах. Додатково знадобляться контейнери для зберігання черевиків. Їх можна замінити нахиленими под кутом поличками.

Заздалегідь визначте кількість користувачів

Якщо гардеробна знаходиться в сімейному помешканні, треба розрахувати місце для речей всех членів родини. Можна виділити окремі полиці чи сектори для кожного. 

Визначтеся з місцем

Функціональна гардеробна кімната не обов'язково повинна бути великою. Навіть у маленьких квартирах можна віднайти місце для гардеробу. Для цього підійде комора або лоджія. У просторому приміщенні (зазвичай вітальня або спальня) можна відокремити куток за допомогою гіпсокартону.

Перед початком будівництва розрахуйте кількість корисних квадратних метрів. В гардеробній кімнаті полиці можна розташовувати до самої стелі: таке компонування вміщує максимальну кількість речей. На верхніх полицях можна зберігати рідко використовувані або несезонні речі.

Подбайте про мікроклімат

Текстиль доволі чутливий до умов зберігання. Щоб вберегти речі від вогкості або плісняви, варто встановити якісну вентиляцію. Додатково подбайте про відсутність різких коливань температури. Особливо важлива вентиляція для гардеробних, розташованих на лоджії.

Встановіть освітлення

Яскраве світло - обов'язковий атрибут шафи. Бажано вибирати світлодіодні лампи, які не перегріваються. Додатково необхідно встановити в гардеробній дзеркало. Це автоматично розширить простір и дозволить побачити себе під час примірки.

Обираючи виготовлення меблів через Viyar Bazar, можна контролювати роботу майстра на будь-яком етапі та за необхідності внести корективи у проєкт гардеробу. З онлайн-сервісом пошук професійних майстрів - не проблема!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин отримав Державну премію України в галузі науки і техніки
Наступна новина Як працюватимуть школи у Луцьку під час локдауну
Останні новини
Схожі новини