Волинський нардеп побував на підприємствах Нововолинська

Волинський нардеп побував на підприємствах Нововолинська

Уже втретє за понад три роки діяльності у Верховній Раді народний депутат Ігор Гузь, у рамках робочої поїздки в округ, зустрівся із представниками громадської організації «Спілка шахтарів-інвалідів Волині» у Нововолинську. Він розповів, що з року в рік намагається переконувати уряд виділяти кошти на потреби шахтарів, осучаснення видобування вугілля, заміну устаткування, пише БУГ.

У 2018 році в пріоритеті – особисто або завдяки помічникам відвідати всі 211 населених пунктів округу. Головний акцент – розбудова спортивної та дитячої інфраструктури, рекреаційних зон. До слова, йому вже вдалося за час роботи у парламенті залучити з державної казни, на різноманітні потреби мешканців, майже 80 мільйонів гривень.

«Ми домовилися із міським головою, що цього року за 1, 5 млн грн «соцеконому», які я залучив з держбюджету, замінимо всі вікна у дошкільних закладах на енергозберігаючі. Також плануємо відремонтувати басейн у ДНЗ № 9, як це зробили у школі № 5 у Володимирі-Волинському торік. Активно працюємо у міських дворах, реалізуючи проект «Чистий двір». У 2015 році відстоював і проголосував за «митний експеримент». В результаті, за кошти від перевиконань на Волинській митниці відремонтували дорогу «Луцьк-Львів», майже завершили ремонт траси з Луцька до Володимира-Волинського. З Володимира до Нововолинська лишається кілька кілометрів дороги, на що не вистачило коштів. Це питання треба вирішувати. Також цього року мають відремонтувати ділянку від Устилуга до Володимира. А вже наступного – можна говорити про ремонт дороги з Нововолинська до Іванич».

Про роботу у стінах Верховної Ради, загальноукраїнську ситуацію та безпосередньо співпрацю із міською радою Нововолинська, депутат розповів під час зустрічі із трудовими колективами ДП «Регіональні електричні мережі», ТзОВ «Нововолинський механічно-ливарний завод» та ТзОВ «ПромЛит». Під час цього працювали його помічники – Андрій Бокоч, Богдан Бадзюнь, Олександра Струбицька, Валерій Мних, Володимир Шаповал, Борис Карпус, а на «ПромЛиті» – також були присутні депутати міськради від УКРОПу Віктор Марчак та Олег Приступчук.

Питання, що найчастіше турбують нововолинців і з якими вони звернулися до нардепа, це – проблеми із нарахуванням субсидій, підвищення ціни на газ і низькі зарплати, міграція молоді за кордон, голосування у першому читанні за законопроект, що стосується ввезення «євроблях» в Україну, та втілення медичної реформи.

Після спілкування з людьми, обранець оглянув діяльність підприємства із українсько-польським капіталом, що займається вирощуванням декоративних насаджень – ПП «Смарагд», та новий стадіон у селі Стара Лішня, який власними зусиллями і коштами облаштував для заняття спортом місцевої молоді – підприємець Микола Шевчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на чотири дні частково перекриють вулицю
Наступна новина «Океан Ельзи» завів собі Інстаграм
Останні новини
Схожі новини