Ігор Гузь вітає волинян з Днем Незалежності України

Ігор Гузь вітає волинян з Днем Незалежності України

Дорогі волиняни!

Якщо говорити відверто – ще чотири роки тому багато людей сприймали День Незалежності як додатковий вихідний. Тоді Незалежність - не сповна оцінили. Але трапилися події, які змінили кожного з нас  – об’єднали суспільство для захисту незалежності нашої держави. Адже незалежність – це прості речі: жити і працювати на своїй землі, отримувати за це гідну плату, відчувати себе захищеним від свавілля, агресії та несправедливості, не боятися говорити правду, почуватися і бути вільною людиною, вільно їздити світом  і з гордістю говорити, що, я – з України.

Якщо порівнювати незалежність нашої держави із віком людини, 27 років це - молода країна. Нехай ми ще бажаних результатів не досягли, але вже чітко усвідомлюємо і знаємо її ціну.

За право жити в самостійній державі віддали свої життя найкращі з нас на Майдані. За це воюють наші хлопці та дівчата на сході країни, за це голодують наші політв’язні в російських тюрмах. Це - наша з вами велика спільна мрія, яку ми вчимося відстоювати.

Вітаю кожного з вас, з нашим днем, щиро, від себе та всієї моєї команди. Вірте у себе та синергію українського духу. Оптимізму вам - це моє головне побажання кожному українцю, кожному своєму землякові. Будьте єдиними, підтримуйте один одного; допомагайте бути кращими тим, хто поруч. Все у нас буде гаразд! Ми - на шляху, з якого не звернути!

 

Слава нашим героям!  Слава Україні!

Здобутків та перемог!

Зі святом!

 

З повагою

народний депутат України

Ігор Гузь

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 24 серпня
Наступна новина Очільник ВОУЛМГ Олександр Кватирко вітає волинян з Днем Незалежності
Останні новини
Схожі новини