Ігор Поліщук проситиме ОДА не продавати землю під сквером із сакурами

Ігор Поліщук проситиме ОДА не продавати землю під сквером із сакурами
Фото ІА Волинські Новини

Луцька міська рада планує звернутися до Волинської облдержадміністрації із проханням не продавати земельну ділянку площею 0,0814 га на вулиці П’ятницька Гірка, 2.

Про це стало відомо у четвер, 22 квітня, під час засідання міського виконавчого комітету.

21 квітня ІА «Волинські новини» повідомило про наміри облдержадміністрації продати земельну ділянку у Луцьку за Центром надання адміністративних послуг.

«На мою думку, і, я переконаний, на думку більшості лучан, це неприпустимо. Там – сквер із сакурами, вихід із бомбосховища, яке розміщене у приміщені кінотеатру «Батьківщина». Ми на чергову сесію підготували проєкт рішення, яким будемо просити ОДА не продавати цю ділянку в центрі міста. Побудувати там будь-що буде неможливо», – сказав міський голова Ігор Поліщук.

Читати також: Скільки у Луцьку є сховищ та укриттів: в якому вони стані

Нагадаємо, десяток сакур, придбаних за кошти меценатів, висадили на П’ятницькій Гірці  у жовтні 2017 року. Місцем вибрали П’ятницьку гірку, адже тут затишно, а сакура не любить сильних протягів та холоду навесні. Навесні 2019 року ці сакури вперше зацвіли.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу коронавірус виявили у 455 волинян. 10 людей померло
Наступна новина У Луцьку зникла 9-класниця. Просять допомогти розшукати
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні