Інтернет-покупки і родичі в біді: на які афери найчастіше ведуться волиняни

Інтернет-покупки і родичі в біді: на які афери найчастіше ведуться волиняни
Джерело фото: Днепр Час

В поліції Волині назвали найпопулярніші в регіоні види шахрайств.

Про це пише прес-служба ГУ НП у Волинській області.

Найчастіше волиняни стають потерпілими від шахраїв, купуючи товари, які замовляють на різноманітних Інтернет-сайтах. Переказавши кошти на банківські рахунки зловмисників, люди так і не отримують товарів.  

Поліція попереджає, щоб не стати жертвою шахраїв, оплачуйте за товар тільки після його отримання. В жодному разі  не розголошуйте особисті дані, які не є обов’язковими для перерахунку коштів (дату народження, дівоче прізвище матері тощо), також нікому не повідомляйте пін-код до карткового банківського рахунку.

Одним із найпоширених видів шахрайств, є повідомлення зловмисниками громадян про загрозу кримінальної відповідальності їх родичів та можливість за гроші вирішення питання про її уникнення. Пам’ятайте, люди, які телефонують з такого приводу й представляються працівниками поліції, не мають жодного відношення до правоохоронних органів, а вигадують даний сценарій лише з метою незаконної наживи. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вшанують пам'ять жертв Другої світової війни
Наступна новина У Луцьку муніципали «знесли» паркани біля багатоповерхівок. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні