«Інвестор» долучився до допомоги дитячому Центру реабілітації

«Інвестор» долучився до допомоги дитячому Центру реабілітації

На прохання колективу луцького Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок» Будівельна компанія «Інвестор» придбала спеціальне покриття для підлоги.

«У нас є діти з порушеннями опорно-рухового апарату і їм обов’язково потрібно час від часу змінювати позицію тіла. Тому під час занять вони не тільки сидять за столами, а й на підлозі. За вимогами Міністерства охорони здоров’я, ми не можемо стелити килими з ворсом, а таке покриття, як привіз «Інвестор», дуже зручне. У нього гарна термоізоляція, воно не ковзає по підлозі і достатньо м’яке», – розповіла керівниця закладу Людмила Казмірук.

Товщина матів – 2 см, завдяки спеціальним краям вони легко збираються у суцільний килим довільного розміру. Також важливо, що це покриття не вбирає вологу і пил, легко чиститься, а також його можна обробляти дезінфікуючими засобами.

У кількох кабінетах Центру уже є таке покриття, тепер заклад облаштує іще кілька куточків для занять на підлозі.

Довідково. Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок» працює у Луцьку із 2002 року. Тут надають реабілітаційні послуги дітям від народження до 18 років. Наразі Центр обслуговує близько 100 вихованців щодня. На час карантину працюють в режимі амбулаторного перебування – до 2 годин на день. У стаціонарному режимі дітей обслуговували з проживанням, мали вихованців з різних областей України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на одній з вулиць цілий день не буде води
Наступна новина В Україні за минулу добу виявили 4 286 нових хворих на коронавірус, госпіталізували — 2 330 осіб
Останні новини
Схожі новини