iPhone 15: все про головні зміни смартфона та його переваги

iPhone 15: все про головні зміни смартфона та його переваги

Компанія Apple, як завжди, щорічно випускає нові лінійки телефонів. І ось у 2023 році має вийти iPhone 15. Дана модель перевершила будь-які очікування та підкорила серця багатьох. На сайті https://y.ua/iphone/iphone-15 очікується поява довгоочікуваного останнього айфону. Незважаючи на ажіотаж, не багато хто знає, які ж зміни очікувати від покращеної версії смартфона і що ж у ньому змінилося.

Дизайн

Безперечно, перше, на що ви звернете увагу – дизайн смартфона. Як тільки ви візьмете до рук iPhone 15, ви відразу відчуєте всі зміни, які врахували та прийняли виробники айфону. Заокруглені краї корпусу з овальним вирізом Dynamic Island, який був лише у дорогих моделях смартфона, одразу зверне на себе ваш погляд.

Сучасний зарядний порт USB Type-C так само полонить ваш погляд. Так, так, ви правильно прочитали, тепер айфони матимуть порт USB Type-C, що дає можливість користуватися однією зарядкою до багатьох пристроїв. Крім того, USB Type-C значно швидше передає дані з комп'ютера на телефон та назад.

Дисплей

Ще одне задоволення iPhone 15- дисплей, який перевершує будь-які очікування. Новий смартфон має просто надзвичайну яскравість! Така яскравість не була навіть у останній моделі торішнього айфону. Телефон має OLED-дисплей з високою роздільною здатністю та покращеною кольоропередачею. Тепер переглядати контент буде ще приємніше та реалістичніше.

Звичайно, виробники iPhone 15 подбали і про захист самого дисплея. Телефон випускається одразу із захисним надміцним склом Ceramic Shield нового покоління.

Процесор

Серце будь-якого смартфона – його процесор. І чим потужніший процесор телефону, тим швидше буде працювати пристрій, чіткіше передавати зображення під час ігор і повільніше розряджатися. iPhone 15 має 6 ядер, а отже, здатний запускати одночасно понад 7 потоків.

Камера

Ось ми плавно і перейшли до основної причини покупки iPhone 15 багатьма споживачами камера. iPhone 15 має ідеальні три камери 48 Мп. Якщо ви віддаєте перевагу чудовим кадрам, які можна зробити самостійно, то iPhone 15 просто створений для вас.

Якість відеозйомки з кожним роком стає тільки кращою. І цей рік не став винятком. Відео, зняті на iPhone 15, можна сміливо ставити в порівнянні з відеозаписами, які були зняті на професійні камери.

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Навіки 26: війна забрала життя Героя з Волині
Наступна новина У Луцьку патрульні розшукали двох бабусь, які загубилися
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні