Кабмін призначив тимчасового керівника «Укрзалізниці»

Кабмін призначив тимчасового керівника «Укрзалізниці»

Новообраним головою «Укрзалізниці» став Марчек Жалько. До цього новообраний голова 13 років обіймав керівні посади в корпорації McDonald’s в Україні та Румунії.

Кабінет міністрів України розпорядженням від 5 лютого 2020 року призначив Марчека Желька на посаду тимчасового голови правління «Укрзалізниці», пише ZIK.

«"Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку голови правління акціонерного товариства "Українська залізниця", виконання обов’язків голови правління зазначеного товариства на члена правління акціонерного товариства «Українська залізниця» Марчека Желька», - говориться у рішення Кабміну.

Марчек Желько з 2016 року був членом правління «Укрзалізниці». За спеціальністю Марчек є економістом.

Відомо, що він має понад 15-річний досвід управління персоналом і майже тринадцять років обіймав керівні посади в корпорації McDonald’s в Україні, Румунії та Югославії.

Також брав участь у проекті реформуванні HR-напрямку в компанії «Нова Пошта». З 2014 по 2015 роки був незалежним членом наглядової ради «Укрросметалл».

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Старий ринок у Луцьку два дні охоронятиме поліція
Наступна новина В Україну прибули системи для тестування на новий коронавірус – МОЗ
Останні новини
Схожі новини