Кадрові рекомендації майнової комісії Волиньради

Кадрові рекомендації майнової комісії Волиньради

На сьогоднішньому засіданні постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області депутати розглянули низку кадрових питань, які виникли після рішень конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників, підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Зокрема, комісія рекомендувала сесії підтримати проект рішення Про призначення Бірука І.А. на посаду начальника комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради». Попередньо Івана Бірука переможцем конкурсу визначила конкурсна комісія.

 

Члени майнової комісії рекомендували на розгляд сесії проект Про призначення Дибель Р.Є. на посаду директора комунального підприємства «Волинський обласний санаторій «Лісова пісня». Це питання також попередньо розлядалося на конкурсній комісії. Під час сьогоднішнього засідання депутати мали кілька запитань до Руслани Дибель.

Зокрема, Святослав Кравчук цікавився перспективами будівництва басейну в оздоровниці. Руслана Дибель відповіла, що найбільше сподівань на фінансування з Державного фонду рігонального розвитку. Вона зауважила, що відповідний проект вносився в минулому році, втім, залишився в зоні так званої "червоної лінії". Претендентка на керівництво санаторієм закликає депутатів посприяти, аби проект санаторію був достойно оцінений у цьому році і державні кошти на басейн були залучені.

В ході обговорення питання піднімалася тема нинішніх земельних проблем оздоровниці, які виникли внаслідок приватизації окремих ділянок. Руслана Дибель вважає, що повернути їх майже неможливо. Між тим, депутат Сергій Слабенко радить повернути землю в судовому порядку. Його позицію підтримує майнова комісія.

Підтримано проект Про продовження терміну дії контракту з Неймарком Е.Л. – директором комунального підприємства «Волинський обласний навчально-курсовий комбінат». Нагадаємо, Едуард Неймарк був єдиним, хто виявив бажання керувати цим комунальним підприємством.

Сьогодні також засідала  постійна комісія з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, яка рекомендувала сесії підтримати проект рішення Про призначення Місюк О.І. на посаду директора Руденського психоневрологічного інтернату

Олена Місюк стала переможцем конкурсу на посаду директора Руденського психоневрологічного інтернату. Член конкурсної комісії, депутат Людмила Тимощук відзначила, що пані Олена справила досить позитивне враження на комісію та озвучила досить переконливу програму.

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рибний патруль на Волині обіцяє рейди. ВІДЕО
Наступна новина Вчені заявили, що навчилися перетворювати бактерії в золото
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні